Λασκαράκη-Σουλτάτος: Τι παράφορος έρωτας είναι αυτός; Τα καυτά φιλιά τους στα μπουζούκια! (photos)
Gossip Cam

Λασκαράκη-Σουλτάτος: Τι παράφορος έρωτας είναι αυτός; Τα καυτά φιλιά τους στα μπουζούκια! (photos)

Μπορεί κάποιοι να λένε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, όμως στην περίπτωση της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου, αυτό δεν ισχύει ούτε κατά διάνοια! 

Και δεν το λέμε εμείς αλλά οι φωτογραφίες που έχουμε στα χέρια μας από βραδινή τους έξοδο στα μπουζούκια κατά την οποία το ζευγάρι δεν σταμάτησε να φιλιέται τρυφερά και να είναι αγκαλιά.

Η όμορφη ηθοποιός και ο γνωστός σεφ οι οποίοι παντρεύτηκαν πριν από μερικούς μήνες στη γενέτειρα εκείνου, την Κρήτη και κατάφεραν να κρατήσουν τον γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Τάμτα και οι Μέλισσες για να διασκεδάσουν.

Δεν ήταν μόνοι αλλά μαζί με ένα ζευγάρι φίλων και από την πρώτη στιγμή της παρουσίας τους εκεί, έδειξαν να το καταδιασκεδάζουν και να περνούν πολύ καλά.

Τόσο η Βάσω Λασκαράκη όσο και ο γνωστός σεφ έδειχναν να είναι πολύ τρυφεροί μεταξύ τους, με τον Λευτέρη Σουλτάτο συχνά να σκύβει και να φιλάει τρυφερά τη σύζυγό του η οποία ανταποκρινόταν με πάθος στα φιλιά του, πολύ ευτυχισμένη.

Φυσικά, δεν έλειψαν και το γλέντι και ο χορός των δύο ερωτευμένων που έδειξαν να απολαμβάνουν το πρόγραμμα του μαγαζιού με τους φίλους τους.
Δείτε τους στα πιο ερωτικά ενσταντανέ τους στην gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved