Ο πιο ευτυχισμένος μπαμπάς! Ψώνια, φιλιά και αγκαλιές με τις κούκλες κόρες του! (photos)
Gossip Cam

Ο πιο ευτυχισμένος μπαμπάς! Ψώνια, φιλιά και αγκαλιές με τις κούκλες κόρες του! (photos)

Αν υπάρχει ένας πολύ ευτυχισμένος μπαμπάς στην ελληνική επικράτεια τότε σίγουρα είναι ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο άλλοτε άσος του μπάσκετ, ο οποίος τώρα χαίρεται τις στιγμές του με τις δύο κούκλες κόρες του, την Άννα και την Τέα

Και μπορεί η Άννα Πρέλεβιτς να μας είναι το ίδιο γνωστή με τον πατέρα της ο οποίος μεσουράνησε πριν από μία εικοσαετία και βάλε στα ελληνικά γήπεδα μπάσκετ, λόγω της καριέρας της στο μόντελινγκ και στην τηλεόραση, όμως η Τέα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε ομορφιά από την αδελφή της.

Οι δύο κούκλες κόρες του Μπάνε Πρέλεβιτς έχουν μία πολύ τρυφερή σχέση με τον πατέρα τους και τούς αρέσει να περνούν χρόνο μαζί του, σε αντίθεση με άλλα κορίτσια της ηλικίας τους που πολλές φορές αποφεύγουν ακόμα και να συναντηθούν τυχαία με τους γονείς τους στον δρόμο.

Η Άννα και η Τέα όμως όχι μόνο δεν αποφεύγουν αλλά λατρεύουν τις στιγμές που περνούν μαζί του.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την οικογένεια -έλειπε μόνο η μαμά Νεβένα- σε χαλαρές στιγμές της σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων για ψώνια. Οι δύο καλλονές κρατούσαν πολλές σακούλες με ψώνια κατά την έξοδό τους, κάτι που σημαίνει πως ο μπαμπάς ανέλαβε για λίγο τον ρόλο του... Άγιου Βασίλη με τα δώρα για τις δύο κούκλες του.

Στο τέλος της όμορφης βόλτας τους, ο Μπάνε Πρέλεβιτς με τρυφερότητα και πολλή αγάπη φίλησε τις κόρες του αποχαιρετώντας τις, με τις Άννα και Τέα να ανταποδίδουν με την ίδια τρυφερότητα στον μπαμπά τους.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved