Ο Γιώργος Λάνθιμος στην Ελλάδα! Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας! (photos)
Gossip Cam

Ο Γιώργος Λάνθιμος στην Ελλάδα! Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας! (photos)

Την... πατρίδα επισκέφτηκε ο Γιώργος Λάνθιμος ο οποίος εδώ και χρόνια ζει μόνιμα στο Λονδίνο. 

Ο διεθνούς φήμης κορυφαίος Έλληνας σκηνοθέτης, ζει εδώ και πολλά χρόνια στη βρετανική πρωτεύουσα και μάλιστα ήταν συνειδητή επιλογή του. Όταν είχε ερωτηθεί παλιότερα για τους λόγους που τον είχαν οδηγήσει στην απόφαση να μετοικήσει, εκείνος είχε πει: «Με ενδιαφέρουν πολλά διαφορετικά πράγματα. Νομίζω ότι απλώς θέλω να εξελιχθώ».

Όσο για το πώς ένιωθε που είχε εγκαταλείψει την πατρίδα του, ο ίδιος είχε πει: «γύρισα τρεις ταινίες στην Ελλάδα κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, οπότε νομίζω ότι…υπηρέτησα τη θητεία μου. Όμως δεν το βλέπω σαν να πηδάω από το πλοίο. Δεν είναι εγκατάλειψη. Μια μέρα θα επιστρέψω. Και μπορεί να είναι πιο γρήγορα παρά αργότερα».

Όπως και να έχει, ο Γιώργος Λάνθιμος πλέον ζει τον περισσότερο χρόνο μαζί με τη σύζυγό του στο Λονδίνο και αφοσιώνεται στη δουλειά του που λατρεύει.

Όμως, κατά περιόδους του αρέσει να επισκέπτεται την Ελλάδα και να απολαμβάνει όμορφες στιγμές του με καλούς φίλους και στενούς συγγενείς.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας μαζί με έναν φίλο του και έδειχνε να την απολαμβάνει πραγματικά.

Δείτε τον στην gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved