Τρυφερά φιλιά και αγκαλιές στο Σύνταγμα για το ερωτευμένο ζευγάρι
Gossip Cam

Τρυφερά φιλιά και αγκαλιές στο Σύνταγμα για το ερωτευμένο ζευγάρι

Σε γλυκά ενσταντανέ απαθανατίσαμε το δημοφιλές ζευγάρι της showbiz.

Οι δυο τους θέλησαν να κάνουν τη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας και ο φωτογραφικός μας φακός τους απαθανάτισε σε στιγμιότυπα γλυκά και όμορφα.

Το ζευγάρι, λοιπόν, δεν είχε αντιληφθεί τον paparazzo και ήταν χαλαρό, ενώ μάλιστα οι αγκαλιές και τα φιλιά τους μας άρεσαν, καθώς είναι ωραίο να βλέπεις ερωτευμένα ζευγάρια να ζουν τη μαγεία του έρωτα.

Ο λόγος για τον Γιώργο Λάνθιμο και την Ariane Labed, τους οποίους εντοπίσαμε και «κλικάραμε». Ο γάμος τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και βιώνουν στιγμές ευτυχίας, κάτι που θα δείτε κι εσείς στις εικόνες που εξασφαλίσαμε.

Η Γαλλίδα ηθοποιός και ο διεθνούς φήμης σκηνοθέτης είναι από τα πολύ ταιριαστά ζευγάρια, ενώ το στυλ τους ήταν casual σε αυτήν την έξοδο. «Η φιλοσοφία μου σε σχέση με την ομορφιά είναι απλή. Και αλλάζει από μέρα σε μέρα. Μερικές ημέρες απλά νιώθω καλά χωρίς μακιγιάζ και φορώντας τζιν και ένα φούτερ. Και άλλες ημέρες θέλω να φοράω μακιγιάζ και πιο σοφιστικέ outfits. Οπότε θα έλεγα ότι το στιλ μου διαφοροποιείται και συντονίζεται με το πώς νιώθω», είχε πει σε συνέντευξή της για την σχέση της με το στιλ και την ομορφιά.

Δείτε τα ακόλουθα στιγμιότυπα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved