Σαμαράς-Κομμάτα: Σπάνια κοινή εμφάνιση στη Βουλιαγμένη! (photos)
Gossip Cam

Σαμαράς-Κομμάτα: Σπάνια κοινή εμφάνιση στη Βουλιαγμένη! (photos)

Ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα έχουν επιλέξει όσα χρόνια είναι μαζί, να μην απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας. 

Το ευτυχισμένο ζευγάρι που τον χειμώνα που πέρασε αποφάσισε να παντρευτεί ύστερα από ρομαντική πρόταση γάμου που έκανε ο πρώην ποδοσφαιριστής στην αγαπημένη του, δυστυχώς χρειάστηκε να αναβάλλει τα σχέδιά του για φέτος το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο λόγω κορονοϊού.

Όμως, δεν δείχνει να βιάζεται καθόλου αφού οι δυο τους έχουν ήδη προχωρήσει τη σχέση τους στο επόμενο επίπεδο. Ζουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη και ουσιαστικά ο γάμος θα είναι μόνο η ευλογία της σχέσης και του έρωτά τους από τον Θεό.

Στο μεταξύ, η όμορφη ηθοποιός και ο γοητευτικός παράγοντας του ποδοσφαίρου εθεάθησαν με μικρή παρέα στη Βουλιαγμένη να απολαμβάνουν τη βόλτα τους δίπλα στη θάλασσα πριν καταλήξουν σε γνωστό εστιατόριο με τέλεια θέα, πάλι προς τη θάλασσα, για να γευματίσουν.

Οι δυο τους έδειχναν χαλαροί με την Κωνσταντίνα φυσικά να τραβά όλα τα βλέμματα αφού και χωρίς μακιγιάζ, είναι μία κούκλα.

Δείτε φωτογραφίες από τη σπάνια έξοδό τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved