Σιγά παιδιά! Σας βλέπουν! (photos)
Gossip Cam

Σιγά παιδιά! Σας βλέπουν! (photos)

Τέτοιο έρωτα είχαμε καιρό να «δούμε», δηλαδή τόσο εξωστρεφή, τόσο παθιασμένο, τόσο δυνατό!

Το ζευγάρι βρέθηκε για αρκετές μέρες στο νησί των Ανέμων μιας και εκείνη το λατρεύει. Μαζί της το λάτρεψε και ο σύντροφός της ο οποίος μάλιστα γιόρτασε και τα γενέθλιά του εκεί.

Ο λόγος για την Izabel Goulart και τον διεθνή τερματοφύλακα Kevin Trapp οι οποίοι δεν έχαναν ευκαιρία να μας αποδεικνύουν κάθε λεπτό πόσο ερωτευμένοι είναι.

Ακόμα και στην παραλία όπου βρέθηκαν και έπαιξαν ρακέτες, όταν εκείνη έχασε από τον σύντροφό της την παρτίδα, έτρεξε στην αγκαλιά του και του χάρισε παθιασμένα φιλιά με εκείνον φυσικά να ανταποκρίνεται το ίδιο θερμά στα φιλιά της.

Το ζευγάρι, καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών του, έκανε βουτιές, ηλιοθεραπεία, γεύτηκε τα πιο ωραία πιάτα της μεσογειακής κουζίνας στα πιο εκλεπτυσμένα εστιατόρια του νησιού, περπάτησε στα στενάκια, ξεσάλωσε στα πιο in στέκια και απόλαυσε όμορφες βραδιές με ξεχωριστά κοκτέιλ στα πιο αγαπημένα του μπαρ στην Χώρα.

Καλά, δεν χρειάζεται να πούμε ότι το διάσημο μοντέλο έκανε όλους όσοι την είδαν με καυτά μαγιό στις παραλίες… χάζεψαν με τις τέλειες αναλογίες της.

Δείτε την και εσείς παρακάτω…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved