Τι έρωτας τρελός είναι αυτός; Καυτά φιλιά στη μέση του δρόμου για τους δύο ηθοποιούς
Gossip Cam

Τι έρωτας τρελός είναι αυτός; Καυτά φιλιά στη μέση του δρόμου για τους δύο ηθοποιούς

Η φήμη ότι παντρεύονται το ερχόμενο καλοκαίρι, κάνει τον γύρο του καλλιτεχνικού χώρου και είναι πολλοί εκείνοι που χαίρονται με αυτή την εξέλιξη καθώς είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια που έχουμε δει. 

Και η αλήθεια είναι ότι οι δυο τους μάς αποδεικνύουν με κάθε τρόπο πως είναι τρελά ερωτευμένοι.

Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε κεντρικό δρόμο του Κολωνακίου να φιλιούνται παθιασμένα μέσα στη μέση του δρόμου, αγνοώντας τα δεκάδες βλέμματα που είχαν καρφωθεί πάνω τους.

Λίγο πριν, το ερωτευμένο ζευγάρι απολάμβανε τον φθινοπωρινό ήλιο σε ένα καφέ της περιοχής, πριν το καθολικό lockdown που επιβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Εκείνη χαμογελούσε συνεχώς και εκείνος έδειχνε να απολαμβάνει την κάθε στιγμή τους.

Το ζευγάρι είναι μαζί κάτι παραπάνω από ένα χρόνο αλλά δείχνει αποφασισμένο να ζήσει τον έρωτά του χωρίς πρέπει και μη.

Η φήμη ότι σκοπεύουν να παντρευτούν το ερχόμενο καλοκαίρι άρχισε να κυκλοφορεί όταν ο σχεδιαστής μόδας Νίκος Αποστολόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή Πρωινό ότι ετοιμάζει το νυφικό της όμορφης ηθοποιού που παρακολουθούμε καθημερινά σε μία από τις πιο αγαπημένες σειρές του ΑΝΤ1.

Ο λόγος βέβαια για την τηλεοπτική "Δρόσω" από τις Άγριες Μέλισσες, Δανάη Μιχαλάκη και τον γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού, Γιώργο Παπαγεωργίου οι οποίοι ζουν έναν παράφορο έρωτα τον οποίο θέλουν να οδηγήσουν σύντομα στα σκαλιά της εκκλησίας, όπως δείχνουν τα πράγματα.

Δείτε τους στο Κολωνάκι να φιλιούνται στη μέση του δρόμου πιο ευτυχισμένοι από ποτέ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved