Νομικός - Πρέλεβιτς: Ζουν τον έρωτά τους! Πού τους εντόπισε ο φακός μας;
Gossip Cam

Νομικός - Πρέλεβιτς: Ζουν τον έρωτά τους! Πού τους εντόπισε ο φακός μας;

Εδώ και λίγο καιρό έχει γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας ανάμεσα στον Νικήτα Νομικό και την Άννα Πρέλεβιτς.

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός, αδελφό της αγαπημένης Δούκισσας Νομικού, οι οποίοι εδώ και λίγο καιρό μοιράζονται πολύ δυνατά συναισθήματα και είναι ζευγάρι.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv εντόπισε και απαθανάτισε το ζευγάρι σε πολυσύχναστο δρόμο της Γλυφάδας να κάνει την βόλτα του, τσιμπώντας κάτι υγιεινό παράλληλα.

Ο Νικήτας, ο οποίος ποζάρει συχνά με την αδελφή του στο Instagram έχει σπουδάσει στο Λονδίνο Ναυτιλιακά. Ασχολείται με αυτά και μάλιστα κάνει συχνά ταξίδια στο εξωτερικό για τη δουλειά του. Λατρεύει την οικογένειά του και κυρίως τη μικρότερη αδελφή του, όμως δεν «το ‘χει» με τα φλας και τις κάμερες, προτιμώντας να απέχει.

Η Άννα Πρέβελιτς, η οποία είναι και blogger στο queen.gr, αποφάσισε να αφοσιωθεί στο νέο brand που λανσάρεi με την αδελφή της με την οποία είχαν βρεθεί πριν το τελευταίο lockdown στο Ντουμπάι για φωτογράφηση.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες οι δυο τους απήλαυσαν τον ήλιο της πόλης και συζητούσαν σε πολύ τρυφερό κλίμα καθ’ όλη την διάρκεια της βόλτας τους.

Δείτε τις φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved