Τι κι αν κάνει κρύο; Η Κόνι Μεταξά απολαμβάνει από τώρα τα μπάνια της!
Gossip Cam

Τι κι αν κάνει κρύο; Η Κόνι Μεταξά απολαμβάνει από τώρα τα μπάνια της!

Μπορεί ο καιρός αυτές τις ημέρες να είναι βροχερός και να κάνει κρύο όμως η Κόνι Μεταξά δεν πτοείται!

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά που τα τελευταία χρόνια έχει ξεχωρίσει, τόσο μέσα από τα τραγούδια και τις εκκεντρικές της εμφανίσεις, όσο και μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media, κατάφερε για άλλη μια φορά να κλέψει τις εντυπώσεις.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr, την εντόπισε και την απαθανάτισε με καλή παρέα στην Βουλιαγμένη, την ώρα που απολάμβαναν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η Κόνι Μεταξά κοιτούσε συνέχεια το κινητό της και δεν το άφησε στιγμή από τα χέρια της. Λογικό, μιας και τα social media είναι κομμάτι της ζωής της και είναι ιδιαίτερα ενεργή, ειδικά στο Instagram, όπου και μετρά χιλιάδες ακόλουθους που περιμένουν να μάθουν τα νέα της.

«Έχω παιδευτεί με τις διατροφικές διαταραχές για μεγάλο χρονικό διάστημα και έσπασε το σώμα και το μυαλό μου με τα βάσανα που έβαλα στον εαυτό μου. Ο λόγος για τον οποίο προτρέπω τους ανθρώπους να αρχίσουν να αγαπούν το σώμα τους δεν προέρχεται από μια θέση εμπιστοσύνης, αλλά από μια θέση φόβου και ελπίδας ότι μέσω αυτών θα αρχίσω να αγαπάω τον εαυτό μου και ότι η δύναμή τους θα μου δώσει και δύναμη!», έχει πει η ίδια στο παρελθόν.

Ωστόσο, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, έχει κορμάρα!

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved