Τζώρτζια Βαϊνά: Την είδαμε λίγο καιρό μετά τη γέννηση της κορούλας της και πάθαμε πλάκα!
Gossip Cam

Τζώρτζια Βαϊνά: Την είδαμε λίγο καιρό μετά τη γέννηση της κορούλας της και πάθαμε πλάκα!

Τζώρτζια Βαϊνά: Όλες οι αλλαγές στη ζωή της - Από το My Style Rocks, μέχρι τον πολιτικό γάμο και τη γέννηση του μωρού της...

Την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του My Style Rocks από τον οποίο και κατάφερε να ξεχωρίσει. Η Τζώρτζια Βαϊνά λατρεύει τη μόδα, ενώ διαθέτει ένα άψογο παρουσιαστικό.

Το περασμένο καλοκαίρι η Τζώρτζια ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα για την προσωπική της ζωή και την πρώτη της εγκυμοσύνη. Λίγους μήνες μετά, η Τζώρτζια Βαϊνά και ο Νίκος Δρούγκας παντρεύτηκαν, με ελάχιστους φίλους στο πλευρό τους.

Ο γάμος έγινε στον τόπο καταγωγής του γαμπρού, στην Ερμιόνη και συγκεκριμένα στο Δημαρχείο της πόλης. Οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού κυκλοφόρησαν γρήγορα στα social media, ενώ περισσότερα είδαμε από το προφίλ της νύφης στο instagram.

Η μια ευχάριστη είδηση έφερε την άλλη, αφού λίγο μετά τον γάμο, η όμορφη Τζώρτζια γέννησε το μωράκι της, ζώντας έτσι την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία δίπλα στον σύζυγό της. Μάλιστα η ίδια συνδύασε τις αλλαγές στη ζωή της, με αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση.

Η Τζώρτζια άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της, αλλά και αρκετές λεπτομέρειες από το styling το οποίο και επιμελείται πάντα με κάθε προσοχή. Δες πώς είναι σήμερα η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved