Πατίτσας-Χρουσαλά: Οικογενειακή απόδραση στις Σπέτσες!
Gossip Cam

Πατίτσας-Χρουσαλά: Οικογενειακή απόδραση στις Σπέτσες!

Προσφάτως γιόρτασαν με πολλή χαρά την επέτειο του γάμου τους που πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και φυσικά καθημερινά απολαμβάνουν όμορφες οικογενειακές στιγμές με τα παιδιά που έχουν αποκτήσει. 

Το ζευγάρι, από τότε που αποφάσισε να ενώσει τις ζωές του, ζει ευτυχισμένο και δεν απασχολεί τα media αφού έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά του. Πολύτιμοι βοηθοί αλλά και συνοδοιπόροι τους είναι οι μητέρες τους, η κυρία Αγλαΐα της Μαριέττας και η Μαριγώ Λαιμού, μητέρα του Λεό Πατίτσα.

Είναι μία πολύ δεμένη οικογένεια και έχουν δεθεί ακόμα περισσότερο από τότε που το ζευγάρι απέκτησε τα τρία παιδιά του, τη Μάργκω, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε σύσσωμη την οικογένεια, από τον μεγαλύτερο μέχρι τον μικρότερο σε μία μίνι απόδρασή του από την καθημερινότητα στο όμορφο νησί των Σπετσών.

Η οικογένεια Πατίτσα, έφτασε στο νησί μέσω θαλάσσης και αποβιβάστηκε στην Ντάπια, κεντρικότερο σημείο των Σπετσών όπου και απόλαυσε μία πολύ όμορφη και χαλαρή βόλτα.

Η όμορφη παρουσιάστρια κρατούσε συνεχώς από το χέρι την πρωτότοκη κόρη της ενώ ο Λέων Πατίτσας είχε στον νου του τους δύο γιους του που έδειχναν να χαίρονται κάθε στιγμή τους σε αυτή την εξόρμησή τους.

Δείτε οικογενειακές τους φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved