Μαρίνα Σάττι: Σπάνια έξοδος στο κέντρο - Θα τα «χάσεις» όταν δεις με τι παπούτσια πήγε βόλτα!
Gossip Cam

Μαρίνα Σάττι: Σπάνια έξοδος στο κέντρο - Θα τα «χάσεις» όταν δεις με τι παπούτσια πήγε βόλτα!

Στο κέντρο της Αθήνας απαθανάτισε πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την Μαρίνα Σάττι, σε μία από τις σπάνιες εξόδους της.

Η νεαρή τραγουδίστρια, δεν πέρασε απαρατήρητη! Για την έξοδό της αυτή επέλεξε να φορέσει μια τζιν φούστα, ένα άσπρο μπλουζάκι και λευκές παντόφλες. Όχι όμως ό, τι κι ό, τι παντόφλες.
Πρόκειται για υπόδημα γνωστής εταιρίας που πολλοί προτιμούν τελευταία, φουλ αναπαυτικές, όμως καθόλου κολακευτικές!

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η ίδια πρόσφατα είχε δηλώσει: «Έχω ακούσει σχόλια για την καταγωγή μου όταν ήμουν μικρή. Όταν είμαστε μικροί στεναχωριόμαστε χωρίς να καταλαβαίνουμε και να δίνουμε βαρύτητα στα πράγματα. Ίσα ίσα που αυτή η ιδιαιτερότητα για την οποία μπορεί να ντρεπόμουν, τώρα είναι η δύναμή μου. Τότε όμως στεναχωριόμουν και ένιωθα και ανασφάλεια γιατί όταν δεν μοιάζουμε με τους γύρω μας σε κάτι, νιώθουμε ότι δεν θα είμαστε αποδεκτοί, δεν θα μας αγαπάνε. Θυμάμαι κάποια στιγμή που φορούσα και σιδεράκια ή που φορούσα γυαλιά και ντρεπόμουν γι’ αυτό που μπορεί να μου έλεγαν κάτι και να με πείραζε. Το λέω και για όλα αυτά τα παιδιά που μπορεί να ακούνε κάποια πράγματα και να στεναχωριούνται ή να τους ρίχνoυν, νομίζω έχει να κάνει και πώς νιώθουν οι ίδιοι με αυτό, να νιώθουν δυνατοί».

Δες τι φόρεσε η Μαρίνα Σάττι στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved