Πετρούνιας - Μιλλούση: Οι πρώτες φωτό από τον γάμο τους και οι λαμπεροί καλεσμένοι
Gossip Cam

Πετρούνιας - Μιλλούση: Οι πρώτες φωτό από τον γάμο τους και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Το αγαπημένο ζευγάρι, Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση, που έχει αποκτήσει δύο κόρες, παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου (25/9).

Ανάμεσα στους καλεσμένους, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr εντόπισε και την Κλέλια Πανταζή, τον Σάκη Τανιμανίδη με την Χριστίνα Μπόμπα κ.α, στο Γκολφ Γλυφάδας.

Στο πάρτι του γάμου τους θα βρεθεί ο Ηλίας Μπόγδανος ο οποίος θα τραγουδήσει, όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή Πάμε Δανάη πριν από λίγες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα και όπως ακούσαμε στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" το πρωί της Πέμπτης (23/9), το αγαπημένο ζευγάρι που έχει ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο και έχει αποκτήσει δύο κόρες, τις Σοφία και Ελένη οι οποίες βαφτίστηκαν μέσα στο καλοκαίρι, ήταν από καιρό έτοιμο να πραγματοποιήσει και τον θρησκευτικό του γάμο. Μάλιστα, στο γαμήλιο πάρτι θα τραγουδήσει ο Ηλίας Μπόγδανος, αναλαμβάνοντας την ψυχαγωγία των καλεσμένων.

Να θυμίσουμε πως το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση, βάφτισαν τις κόρες τους.

Η βάφτιση είχε θέμα τον κύκνο και ήταν όλα σε ροζ παλ και λευκές αποχρώσεις.

Το ζευγάρι ήθελε να διατηρήσει την αίσθηση απλότητας σε όλα, με τους καλεσμένους να μην ξεπερνούν τους 90.

Οι μπομπονιέρες ήταν ένα αρωματικό κεράκι με τα ονόματα των δυο κοριτσιών.

Ακολούθησε εκδήλωση με finger food και open bar με cocktail για να γιορτάσουν με τους αγαπημένους τους συγγενείς και φίλους και θέα τη θάλασσα, τη μοναδική αυτή στιγμή της ζωής τους!

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved