Βίκυ Καγιά: Ποια ρούχα και ποια αξεσουάρ; Η πιο ωραία της φωτό είναι αγκαλιά με την κόρη της! (pics)
Gossip Cam

Βίκυ Καγιά: Ποια ρούχα και ποια αξεσουάρ; Η πιο ωραία της φωτό είναι αγκαλιά με την κόρη της! (pics)

Μπορεί να τραβάει πάνω της σαν μαγνήτη τα φωτογραφικά φλας, μπορεί να έχει ποζάρει για χιλιάδες "κλικ" στη γεμάτη επιτυχίες καριέρα της όμως ποτέ δεν ήταν πιο όμορφη και ευτυχισμένη όσο στις φωτό που έχουμε στα χέρια μας. 

Γιατί τι μπορεί να κάνει τη Βίκυ Καγιά να λάμπει από ευτυχία; Μα φυσικά τα παιδιά της, η 6χρονη σήμερα Μπιάνκα Κρασσά και ο 3χρονος Κάρολος που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά της.

Τη βλέπουμε λαμπερή, ντυμένη άψογα, με τέλειο μακιγιάζ και υπέροχα αξεσουάρ, σε κάθε της δημόσια εμφάνιση, ειδικά όταν πρόκειται για την παρουσίαση του DWTS, όμως η όμορφη παρουσιάστρια είναι ακόμα πιο λαμπερή όταν είναι με τα παιδιά της.

Αν και γυναίκα που μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στα επαγγελματικά και την οικογένεια, πάντα βρίσκει χρόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας για να είναι με την κόρη της και τον γιο της.

Ο φωτογραφικός φακός πρόσφατα την απαθανάτισε στο κέντρο της Γλυφάδας μαζί με την πανέμορφη κατάξανθη κόρη της την οποία παρέλαβε αμέσως μετά το σχολείο.

Με το που μαμά και κόρη συναντήθηκαν, έπεσαν με χαρά η μία στην αγκαλιά της άλλης, ενδεικτικό του πόσο δεμένες είναι οι δυο τους.

Και ύστερα η μικρή άρχισε να λέει, με αυτή την υπέροχη παιδική αθωότητά της όλα τα νέα από την ημέρα που είχε περάσει στο σχολείο.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved