Λαμπερή θεατρική πρεμιέρα: Η σόλο εμφάνιση της Βανδή, οι Άγριες Μέλισσες και τα ερωτευμένα ζευγάρια!
Gossip Cam

Λαμπερή θεατρική πρεμιέρα: Η σόλο εμφάνιση της Βανδή, οι Άγριες Μέλισσες και τα ερωτευμένα ζευγάρια!

Στην πρεμιέρα της παράστασης "Ο κήπος με τις αλήθειες" στο θέατρο Μουσούρη οι φωτογραφικοί φακοί δεν προλάβαιναν να απαθανατίζουν λαμπερές παρουσίες. 

Ο Σταμάτης Φασουλής και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου συναντήθηκαν μετά από πολλά χρόνια ξανά στο θεατρικό σανίδι με το έργο του βραβευμένου Αυστραλού θεατρικού συγγραφέα και σεναριογράφου του κινηματογράφου και της τηλεόρασης Άντριου Μπόβελ.

Το έργο ανέβηκε σε μετάφραση και σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.
Ο ίδιος μαζί με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου κρατούν δύο βασικούς από τους έξι συνολικά ρόλους του έργου, του Μπομπ και της Φραν Πράις. Δίπλα τους οι Ματίνα Νικολάου, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Παναγιώτης Γαβρέλας, Βίκυ Διαμαντοπούλου, οι οποίοι υποδύονται τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας Πράις.

Το έργο εκτυλίσσεται στον κήπο της οικογένειας του Μπομπ και της Φραν Πράις, που τα προβλήματα τους, έχουν τα ίδια, γνώριμα χαρακτηριστικά με αυτά μιας ελληνικής οικογένειας.

Στην πρεμιέρα, το παρών έδωσαν πολλοί επώνυμοι, ανάμεσά τους φυσικά στενοί συνεργάτες των πρωταγωνιστών, κυρίως από την τηλεόραση. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν λοιπόν από τη θεατρική βραδιά οι περισσότεροι από τους κύριους συντελεστές του J2US όπως ο Νίκος Κοκλώνης, η Μαρία Μπακοδήμου και η Δέσποινα Βανδή η οποία έφτασε μόνη στο θέατρο. Πόζαρε για τους φωτογραφικούς φακούς με τον Νίκο Μουτσινά αλλά και με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Στη βραδιά πρεμιέρας επίσης έδωσαν το παρών πολλοί από τους συντελεστές της σειράς Άγριες Μέλισσες που ήθελαν να συγχαρούν από κοντά τον Ιωάννη Αθανασόπουλο που συμμετέχει στο καστ.

Τα φώτα φυσικά έκλεψαν η Μαρινέλλα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη και ο Απόστολος Γκλέτσος. Όσο για τα ερωτευμένα ζευγάρια; Τα φωτογραφικά φλας δεν προλάβαιναν να αναβοσβήνουν. Δείτε στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved