Η φαντασμαγορική πρεμιέρα του Ρέμου στο NOX - Οι λαμπερές παρουσίες που μαγνήτισαν τα βλέμματα
Gossip Cam

Η φαντασμαγορική πρεμιέρα του Ρέμου στο NOX - Οι λαμπερές παρουσίες που μαγνήτισαν τα βλέμματα

Ο Αντώνης Ρέμος επέστρεψε δυναμικά στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Η φαντασμαγορική πρεμιέρα του στο NOX άφησε θετικές εντυπώσεις και αρκετοί επώνυμοι βρέθηκαν εκεί για τον απολαύσουν.

Ο Αντώνης Ρέμος έκανε πρεμιέρα και υποδέχτηκε τους καλεσμένους του στο NOX, έναν χώρο υψηλής αισθητικής ο οποίος σίγουρα έφερε μια νέα εποχή στην ψυχαγωγία.

Εκεί όπου βρισκόταν η Ιερά Οδός, ένας από τους ιστορικότερους χώρους ψυχαγωγίας στην Αθήνα, γεννήθηκε το NOX και σίγουρα αν βρεθείς εκεί θα θες να πηγαίνεις ξανά και ξανά!

Μία επιτυχημένη ομάδα ειδικών, τόλμησε ένα πρωτότυπο και φιλόδοξο εγχείρημα συνδυάζοντας σύγχρονες υποδομές και τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικά μέσα.

Το NOX θα είναι η απόλυτη εμπειρία για όποιον θέλει να βγει έξω και να διασκεδάσει. Ο Ηλίας Μαρασούλης και ο Άγγελος Κοταρίδης το έβαλαν στόχο να δημιουργήσουν τον απόλυτο χώρο στη νυχτερινή Αθήνα και τα κατάφεραν! Άλλωστε είναι πάντα πρωτοπόροι στον χώρο του θεάματος και αυτό δεν τίθεται αμφισβήτησης.

Ο τραγουδιστής κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα μάς υποδέχεται στο «σπίτι» του για να μάς ερμηνεύσει τις παλιές και νέες του επιτυχίες.

Στην πρεμιέρα του ο Αντώνης Ρέμος είχε στο πλευρό του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα και ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε εκεί εντοπίζοντας τόσο τη σύζυγό του, Υβόννη Μπόσνιακ, όσο και τις Ελεονώρα Μελέτη και Φλορίντα Πετρουτσέλι με τους συζύγους τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved