Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Με την κόρη της Σοφία και τον νονό της για ψώνια! (Photos)
Gossip Cam

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Με την κόρη της Σοφία και τον νονό της για ψώνια! (Photos)

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος είναι ο νονός της κόρης της Νάνσυς Ζαμπετόγλου και του Νάσου Γαλακτερού, της μικρής Σοφίας, και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τους αποθανάτισε για ψώνια στα βόρεια προάστια. 

Τους παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την απογευματινή τους εκπομπή Στούντιο 4 και αδιαμφισβήτητα είναι ένα δίδυμο, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει πολύ.

Όπως έχουν δηλώσει και σε παλαιότερες συνεντεύξεις τους, τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και την Νάνσυ Ζαμπέτογλου τους συνδέει μια φιλία πολλών χρόνων, αφού πέρα από τα επαγγελματικά τους, ο ένας τρέφει για το άλλον βαθιά αισθήματα εκτίμησης. Μάλιστα, το 2016 ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος βάφτισε και την κόρη της, στην οποία, ως νονός της, της έχει πολύ μεγάλη αδυναμία και σίγουρα δεν μπορεί να της χαλάσει κανένα χατίρι.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv συνάντησε τους δυο παρουσιαστές, μαζί με την κόρη της Νάνσυ Ζαμπέτογλου σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να πραγματοποιούν τα ψώνια τους για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Άλλωστε, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος έπρεπε να πάρει και το κατάλληλο δώρο στην βαφτιστήρα του, αφού την αγαπάει πάρα πολύ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Ντενίση: Απαντά για την ένταση στην ΕΡΤ: «Ούτε έγινα έξαλλη, ούτε θα ήθελα ποτέ να τους προσβάλλω»

Στούντιο 4: Πρεμιέρα για τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ

Νάνσυ Ζαμπέτογλου- Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Έτοιμοι για το «Στούντιο 4» της ΕΡΤ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved