Νικολέττα Ράλλη: Όμορφες οικογενειακές στιγμές με τον σύζυγο και την κόρη τους Σοφία!
Gossip Cam

Νικολέττα Ράλλη: Όμορφες οικογενειακές στιγμές με τον σύζυγο και την κόρη τους Σοφία!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τους συνάντησε την Νικολέττα Ράλλη και τον Μιχάλη Ανδρούτσο, παρέα με την κόρη τους, να κάνουν τις βόλτες τους στο κέντρο της Αθήνας. 

Οι γιορτινές μέρες μπορεί ουσιαστικά να έχουν τελειώσει, αλλά βλέπουμε πολλούς celebrities να ξεκλέβουν λίγο χρόνο από την καθημερινότητά τους, ακόμα και μετά την επιστροφή στην κανονική ροή των πραγμάτων, για να περάσουν ήρεμες στιγμές, παρέα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η παρουσιάστρια Νικολέττα Ράλλη και ο επιχειρηματίας σύζυγός της, Μιχάλης Ανδρούτσος, είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια και ζουν την απόλυτη ευτυχία. Πριν από ενάμιση χρόνο η Νικολέττα Ράλλη έφερε στη ζωή και το πρώτο τους παιδί, την κόρη τους, Σοφία. Οι δυο τους είναι οι καλύτεροι γονείς για την μικρή τους και δεν θέλουν να χάνουν καθόλου χρόνο από την ζωή και την καθημερινότητά της, για αυτό μάλιστα και προσπαθούν συνεχώς να βρίσκονται δίπλα της και να της προσφέρουν τα πάντα.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τους συνάντησε σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας με την κόρη τους, σε μια πρωινή και χαλαρή βόλτα. Βλέπουμε ότι είναι μια πολύ αγαπημένη οικογένεια, μιας και παίζουν όλοι μαζί και στα χείλη τους είναι ζωγραφισμένο το χαμόγελο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Πρωτοχρονιά 2022: Οι πρώτες ευχές επωνύμων για τη νέα χρονιά στο gossip-tv.gr

Αυτό είναι Σαββατοκύριακο: Η Νικολέτα Ράλλη ξετρελάθηκε με το ρούχο καλεσμένης της – Η επική ατάκα!

Αποκλειστικό: Μαίρη Μηλιαρέση: Από τη Φάρμα στην εορταστική εκπομπή της Νικολέτας Ράλλη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved