Μαρία Κορινθίου: Έγινε θεία και η χαρά της δεν κρύβεται- Το τρυφερό ποστ στο Instagram!
Gossip Cam

Μαρία Κορινθίου: Έγινε θεία και η χαρά της δεν κρύβεται- Το τρυφερό ποστ στο Instagram!

Η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε ένα νέο ποστ στο Instagram, με το οποίο ανακοίνωσε στους followers της ότι έγινε θεία, μιας και ο αδερφός της έγινε μπαμπάς και απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

Είναι μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, το οποίο την παρακολουθεί πολύ στενά τα τελευταία χρόνια, την στηρίζει σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα και την θαυμάζει πολύ.

Η Μαρία Κορινθίου, πέρα από μια εξαιρετική ηθοποιός και πανέμορφη γυναίκα, είναι και μια υπέροχη μαμά και σύζυγος. Είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Αϊβάζη, με τον οποίο όσο περνούν τα χρόνια είναι όλο και πιο ερωτευμένοι και μαζί έχουν αποκτήσει την κόρη τους, Ισμήνη, η οποία είναι δεκατριών ετών.

Η ηθοποιός, πριν από λίγη ώρα δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι έγινε θεία, αφού ο αδερφός της έγινε μπαμπάς και με την γυναίκα του έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε μια φωτογραφία απο την νεογέννητη ανηψιά της, που είναι μια κούκλα. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της: "Welcome to the family little Capricorn Korinthiou"

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Κορινθίου: Είχε γενέθλια και η κόρη της, της έφτιαξε την πιο όμορφη τούρτα

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Χριστούγεννα στην Disneyland με την κόρη τους - Παραμυθένιες φωτό

Ισμήνη Αϊβάζη: Έγινε 13 ετών και ποζάρει με την μαμά της, Μαρία Κορινθίου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved