Μαθήματα στυλ από την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου! Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας!
Gossip Cam

Μαθήματα στυλ από την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου! Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv αποθανάτισε την Χριστιάνα Μπέτα να κάνει τις βόλτες της στο κέντρο της Αθήνας, η οποία μαγνήτισε τα βλέμματα και... ζηλέψαμε το στυλ της. 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει μιλήσει πάμπολλες φορές για την τεράστια αδυναμία που έχει στις δυο κόρες της, Ανδριάννα και Χριστιάνα, μιας και είναι όλη της η ζωή.

Η Χριστιάνα Μπέτα, η μεγαλύτερη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου μένει μόνιμα στο εξωτερικό, ενώ έρχεται πολύ συχνά στην Ελλάδα, όχι μόνο για διακοπές, αλλά και για να επισκεφθεί τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η ίδια είναι 26 ετών, με στυλ πολύ εντυπωσιακό, αφού, όπως φαίνεται και από το παρουσιαστικό της, της αρέσει πολύ να φροντίζει τον εαυτό της και να αναδεικνύει το σώμα της, με τα αγαπημένα της ρούχα. Η Χριστιάνα Μπέτα έχει σπουδάσει νομική, όμως φαίνεται ότι την έχουν κερδίσει οι τέχνες και ιδιαίτερα εκείνη της ζωγραφικής. μιας και η ίδια παρουσιάζει τους πινακές της πολύ συχνά μέσα από τα social media.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv αποθανάτισε την Χριστιάνα σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας να κάνει τις βόλτες της και το στυλ της, αν και φαινομενικά καθημερινό, έκλεψε τις εντυπώσεις. Αυτό που μας έκανε να ζηλέψουμε ήταν το statement λεοπάρ παλτό της, το οποίο αδιαμφίσβητητα της πήγαινε πολύ.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις σχετικές φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

Mad Video Music Awards 2021: Η Θεοδωρίδου βραβεύτηκε από τις κόρες της - Η αγκαλιά και η συγκίνηση

Χριστιάνα Μπέτα: Η κούκλα κόρη της Θεοδωρίδου με ροζ ποδήλατο στην Γλυφάδα

Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι τρυφερές ευχές στην κόρη της που έχει γενέθλια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved