Mad Video Music Awards 2021: Η Θεοδωρίδου βραβεύτηκε από τις κόρες της - Η αγκαλιά και η συγκίνηση
Showbiz

Mad Video Music Awards 2021: Η Θεοδωρίδου βραβεύτηκε από τις κόρες της - Η αγκαλιά και η συγκίνηση

Mad Video Music Awards 2021:Η Νατάσα Θεοδωρίδου βραβεύτηκε από τις κόρες της και δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της.  

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, η καρδιά της μουσικής χτύπησε ξανά δυνατά με την παρουσία κορυφαίων καλλιτεχνών αλλά και κοινού!

Και η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε την τιμητική της, καθώς το τιμητικό βραβείο Mad Music Icon, απονεμήθηκε φέτος σε εκείνη. Και αυτές που της το παρέδωσαν ήταν οι κόρες της.

Οι κόρες της αγαπημένης τραγουδίστριας λοιπόν, Ανδριάννα και Χριστιάννα ήταν εκείνες που ανέβηκαν στο stage για να βραβεύσουν τη μητέρα τους και μίλησαν για εκείνη με τα καλύτερα λόγια.

Η τρυφερή μητέρα προσπάθησε να συγκρατήσει την συγκίνησή της, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν, με τον κόσμο να την αποθεώνει. Αγκάλιασε τις δύο κόρες της, Ανδριάννα και Χριστιάννα, πάνω στη σκηνή και καταχειροκροτήθηκε!

«Είναι τα λουλούδια μου», τόνισε χαρακτηριστικά η Νατάσα Θεοδωρίδου και δέχτηκε το πιο θερμό χειροκρότημα.

Δείτε το βίντεο:

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως στην Τεχνόπολη, το βράδυ της Παρασκευής, πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια έξοδο αφότου έγινε πατέρας και ο Σάκης Τανιμανίδης!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved