Κώστας Μπακογιάννης: Σπάνια εμφάνιση με τον γιο του στο κέντρο της Αθήνας!
Gossip Cam

Κώστας Μπακογιάννης: Σπάνια εμφάνιση με τον γιο του στο κέντρο της Αθήνας!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv αποθανάτισε τον Κώστα Μπακογιάννη με των τρισίμιση ετών γιο του, Δήμο, να κάνουν τις βόλτες τους στο κέντρο της Αθήνας. 

Μπορεί να είναι ένας πολιτικός, με δεκάδες υποχρεώσεις και οι μέρες του να είναι ολοκληρωτικά γεμάτες, αλλά πάντα καταφέρνει να βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του και να περνάει όμορφες στιγμές μαζί τους.

Ο Κώστας Μπακογιάννης, ως δήμαρχος Αθηναίων, έχει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μέσα στην ημέρα του αλλά, όπως φαίνεται, τίποτα δεν τον εμποδίζει από το να περνάει ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο ίδιος έχει μιλήσει πολλές φορές για την οικογένειά του και το πόσο ευτυχισμένος νιώθει μέσα στην δική του, μιας και είναι παντρεμένος με την Σία Κοσιώνη, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον μικρό Δήμο. Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει και άλλη μια κόρη, την Δανάη, από προηγούμενό του γάμο.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv αποθανάτισε τον Κώστα Μπακογιάννη με τον μικρό Δήμο, να κάνουν την βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας και τους πετύχαμε σε τρυφερά στιγμιότυπα. Μπαμπάς και γιος είναι πολύ αγαπημένοι και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα, με τον Κώστα Μπακογιάννη να έχει στην αγκαλιά του τον μικρό και να τον προσέχει.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

Η απάντηση του Μπακογιάννη για το κόστος της εκδήλωσης με τον Ρουβά που ξεπερνά τις 200.000 ευρώ

Μπακογιάννης-Κοσιώνη: Βόλτα για ψώνια και παιχνίδια με τα παιδιά! (photos)

Κώστας Μπακογιάννης: Το συγκινητικό μήνυμά του για τη μητέρα του Ντόρα που διαγνώστηκε με καρκίνο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved