Μάκης Δημάκης: Μαύρα μάτια κάναμε να τον δούμε - Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του (Photos)
Gossip Cam

Μάκης Δημάκης: Μαύρα μάτια κάναμε να τον δούμε - Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του (Photos)

Καιρό είχαμε να δούμε τον Μάκη Δημάκη και τον απαθανατίσαμε πρόσφατα, ενώ μείναμε άφωνοι όταν είδαμε την αλλαγή στην εμφάνισή του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής πήγε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο για να διασκεδάσει με την σύντροφό του και πήρε για λίγο το μικρόφωνο να τραγουδήσει.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr ήταν εκεί και τον απαθανάτισε, ενώ όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε, είναι αγνώριστος!

Έχει αλλάξει πολύ όσον αφορά στην εξωτερική του εμφάνιση και δεν είναι πλέον και τόσο εύκολο να τον αναγνωρίσει κανείς, αν έχει πολύ καιρό να τον δει.

Να θυμίσουμε πως σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Μάκης Δημάκης είχε ρωτηθεί αν φοβάται τον χρόνο που περνά και είχε δηλώσει:
«Είμαι μεγάλος ήδη. Δεν θα ήθελα να αλλάξω το γήρας πάνω μου, θέλω να γεράσω ωραία. Δεν φοβάμαι που περνούν τα χρόνια, μου αρέσει και θέλω να φανεί επάνω μου. Μου αρέσει να βλέπω γερόντια, έχω μία ευαισθησία, δεν ξέρω από πού προκύπτει, ίσως από την οικογένεια μου, αν δω ηλικιωμένο στον δρόμο να έχει ανάγκη, θα κάνω κάτι να βοηθήσω».

Δείτε πώς είναι σήμερα στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved