Από το Μαϊάμι στον Μάκη Δημάκη γνωστός τραγουδιστής (Photos)
Exodos

Από το Μαϊάμι στον Μάκη Δημάκη γνωστός τραγουδιστής (Photos)

Μετά το ταξίδι του στο Μαϊάμι, δεν έχασε καθόλου χρόνο. Πέρασε ένα όμορφο βράδυ στο νυχτερινό κέντρο, οπού εμφανίζεται ο Μάκης Δημάκης.

Ο λόγος για τον Master Tempo, ο οποίος μόλις επέστρεψε από το Μαϊάμι όπου βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους και λίγο πριν αναχωρήσει για Αμερική για καθορισμένες εμφανίσεις, διασκέδασε στον Μάκη Δημάκη στο Posidonio.

Ο Πέτρος (Master Tempo) επισκέφθηκε τον Δημάκη στο καμαρίνι του όπου του έδωσε τα συγχαρητήριά του ενώ είχαν την ευκαιρία να του πουν κιόλας.

Ο Μάκης Δημάκης ξεκίνησε δυναμικά τις εμφανίσεις του στο Posidonio με την Χρύσπα. Το κέφι χτύπησε «κόκκινο» στο Posidonio από την έναρξή του με τον Μάκη Δημάκη και την Χρύσπα!

Εντυπωσιακή ήταν η είσοδος του Μάκη Δημάκη συνοδευόμενη από ζωγραφική σε video wall με τον κόσμο να τον υποδέχεται με άκρατο ενθουσιασμό!

Με το χαρακτηριστικό κέφι από την εμφάνισή του στην σκηνή ξεσήκωσε το κοινό, που τραγουδούσε παρέα του το νέο του τραγούδι «για σένα» και τις άλλες επιτυχίες του. Κατά την διάρκεια μάλιστα του προγράμματός του, οι παρευρισκόμενοι φώναζαν ρυθμικά το όνομά του: «Δημάκης»!

Η Χρύσπα με την μοναδική ενέργειά της και τις ερμηνείες της παρουσίασε ένα Live πρόγραμμα, που όλοι έγιναν παρέα της.

Η Χρύσπα με την μοναδική ενέργειά της και τις ερμηνείες της παρουσίασε ένα Live πρόγραμμα, που όλοι έγιναν παρέα της
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved