Nightout για τους celebrities - Πού τους είδαμε να διασκεδάζουν!
Gossip Cam

Nightout για τους celebrities - Πού τους είδαμε να διασκεδάζουν!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv αποθανάτισε πλήθος επωνύμων να διασκεδάζουν σε γνωστό μαγαζί των νοτίων προαστίων, με τα πιο fashion outfits.

Με την επιστροφή της διασκέδασης στη ζωή μας τις τελευταίες εβδομάδες, οι περισσότεροι επιλέγουν για τις νυχτερινές τους εξόδους τα αγαπημένα τους μαγαζιά, μιας και τους είχε λείψει πάρα πολύ.

Μπορεί η καθημερινότητά τους να είναι αρκετά γεμάτη με υποχρεώσεις και διάφορα πράγματα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι βρίσκουν χρόνο για να διασκεδάσουν, μιας και αυτό που ζητούν είναι να ξεφύγουν λίγο και να περάσουν κάποιες χαλαρές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί των νοτίων προαστίων και πέτυχε πλήθος επωνύμων να διασκεδάζουν με την ψυχή τους, έχοντας επιλέξει τα πιο ευφάνταστα και εντυπωσιακά outfits, τα οποία πραγματικά τους ταίριαζαν πάρα πολύ.

Ανάμεσά τους συναντήσαμε: τον Τρύφωνα Σαμαρά, την Αθηνά Χρυσαντίδου, την Μέγκι Ντριο, την Elisabeth Elechi, την Ραμόνα Βλαντή, τον Γιάννη Σπαλιάρα, την Κατερίνα Νάκου, την Αναστασία Γιούσεφ, τον Περικλή Κονδυλάτο και πολλούς άλλους.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις σχετικές φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved