Χρήστος Σαντικάι: Πού πήγαινες μόνος σου χωρίς το κορίτσι; Η Λάουρα το ξέρει;
Gossip Cam

Χρήστος Σαντικάι: Πού πήγαινες μόνος σου χωρίς το κορίτσι; Η Λάουρα το ξέρει;

O φωτογραφίκος φακός του gossip-tv αποθανάτισε τον Χρήστο Σαντικάι να κάνει την βόλτα του σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, χωρίς την αγαπημένη του. 

Τον γνωρίσαμε από τότε που ήταν αρκετά μικρός, μέσα από την ενασχόλησή του με το τραγούδι, αφού ασχολείται από τότε επαγγελματικά.

Τον τελευταίο καιρό, ο Χρήστος Σαντικάι διανύει μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής του, μιας και είναι πολύ ερωτευμένος και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα. Με την Λάουρα Νάργιες μπορεί να ξεκίνησαν ως φίλοι, αλλά μετέπειτα αυτό άλλαξε και πλέον είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι φήμες μάλιστα τους θέλουν να προχωρούν σιγά σιγά σε γάμο, μιας και η Λάουρα Νάργιες είχε δηλώσει ξεκάθαρα πως κάτι τέτοιο θεωρεί ότι σίγουρα θα συμβεί άμεσα.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv αποθανάτισε τον Χρήστο Σαντικάι να κάνει την πρωινή του βόλτα στο Κολωνάκι. Ο τραγουδιστής είχε επιλέξει ένα αρκετά casual look, το οποίο και είχε σετάρει πολύ ωραία με ένα δερμάτινο τζάκετ, το οποίο του πήγαινε και πάρα πολύ.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved