Νάργιες: «Σε 2 χρόνια θα έρθω με πρόσκληση γάμου. Ξέρω ότι θα μου κάνει πρόταση ο Χρήστος φέτος»
Showbiz

Νάργιες: «Σε 2 χρόνια θα έρθω με πρόσκληση γάμου. Ξέρω ότι θα μου κάνει πρόταση ο Χρήστος φέτος»

Η Λάουρα Νάργιες βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show και μίλησε τόσο για την απώλεια κιλών της όσο και για την ευτυχία που βιώνει με τον Χρήστο Σαντικάι με τον οποίο σκοπεύει να παντρευτεί! 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διαπίστωσε από κοντά τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα και την εμφάνιση της Λάουρας Νάργιες η οποία παραδέχτηκε: «Έχασα 18 κιλά σε 7 μήνες με πολλή επιμονή».

Η ίδια πρόσθεσε: «Είχα από μικρή θέμα με τα κιλά και το τέλειο σώμα. Με επηρέασε η εποχή των 90s που ήθελε τις γυναίκες κρεμάστρα... Έκανα μία αποτοξίνωση εντέρου που έγινε καθαρά για λόγους υγείας».

Επίσης είπε ότι κάνει aqua aerobic και τόνισε πως της έχει γίνει τρόπος ζωής η γυμναστική.

Όταν η συζήτηση περιήλθε στα προσωπικά της, η Λάουρα Νάργιες παραδέχτηκε: «Έπρεπε να περάσω αυτά τα στάδια. Έπρεπε να τα βρω με τον εαυτό μου. Έμεινα μόνη περίπου δύο χρόνια. Έπρεπε να βρω τι θέλω, τι δεν θέλω…».

Μίλησε για τον σύντροφό της Χρήστο Σαντικάι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Χρήστος είχε έρθει καλεσμένος στο πρωινό του ΑΝΤ1 όταν ήμουν και εγώ, τότε βγάλαμε μια φωτογραφία μαζί και την έχει ακόμα».

Και αποκάλυψε: «Με το Χρήστο Σαντικάι κάναμε παρέα πριν γίνουμε ζευγάρι. Ταλαιπωρήθηκε λίγο μαζί μου, αλλά δεν τον έδειξε, ήταν κύριος».

Όμως εκείνη ερωτεύτηκε σφόδρα συγχρόνως τον γνωστό τραγουδοποιό για τον οποίο τόνισε: «Με τον Χρήστο κλείδωσαν τα πάντα στη σχέση μας μέσα σε τρεις μέρες, από τότε είμαστε αχώριστοι, δεν θέλουμε και δεν μπορούμε χώρια».

Και ήρθε και η μεγάλη αποκάλυψη: «Σε δύο χρόνια θα έρθω με πρόσκληση του γάμου. Ξέρω ότι θα μου κάνει πρόταση γάμου φέτος ο Χρήστος, αλλά δεν μου λέει τίποτα παραπάνω» είπε στον Γρηγόρη, αποφασισμένη να ζήσει την υπόλοιπη ζωή της με τον αγαπημένο της με τον οποίο είναι πολύ ερωτευμένη.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις της Λάουρας Νάργιες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved