GNTM: Στυλιανός-Όλγα: Ο έρωτάς τους καλά κρατεί- Τα τρυφερά βλέμματα και τα ψώνια για το σπίτι τους!
Gossip Cam

GNTM: Στυλιανός-Όλγα: Ο έρωτάς τους καλά κρατεί- Τα τρυφερά βλέμματα και τα ψώνια για το σπίτι τους!

Ο Στυλιανός Φλωρίδης και η Όλγα Ντάλλα είναι μαζί τους τελευταίους μήνες και μετά από το GNTM έκαναν το επόμενο βήμα στην σχέση τους και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν.

Γνωρίστηκαν μέσα από το ριάλιτι μοντέλων, όπου οι δυσκολίες, τα ευτράπελα και η συναισθηματική φόρτιση τους έφεραν πιο κοντά και από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι και νιώθουν ότι μαζί μπορούν να νικήσουν τα πάντα.

Ο Στυλιανός Φλωρίδης και η Όλγα Ντάλλα ζουν τον απόλυτο έρωτα, μιας και ο ένας έχει βρει στον άλλον το άλλο του μισό και αλληλοσυμπληρώνονται. Η αποκάλυψη της σχέσης τους έγινε την στιγμή που ο Στυλιανός αποχώρησε από το παιχνίδι και οι δυο τους αντάλλαξαν ένα καυστό φιλί, λέγοντας στο τηλεοπτικό κοινό ότι είναι ζευγάρι. Μέχρι και που η Όλγα έφτασε στον μεγάλο τελικό, οι δυο τους έλεγαν δημόσια ότι θα συγκατοικήσουν στην Αθήνα και κάτι τέτοιο φαίνεται ότι έχει επιβεβαιωθεί.

Τους τελευταίους μήνες, η Όλγα και ο Στυλιανός μένουν μαζί στα δυτικά προάστια και μάλιστα έχουμε δει και πολλές κοινές τους δημοσιεύσεις στα social media. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τους αποθανάτισε να κάνουν τα καθημερινά τους ψώνια για το σπίτι σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ τα τρυφερά βλέμματα μεταξύ τους δεν μπορούσαν να κρυφτούν με τίποτα

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved