Γιάννης Στάνκογλου: Μεταμορφώθηκε σε Joker για τις Απόκριες και έστειλε το πιο συγκινητικό μήνυμα!
Gossip Cam

Γιάννης Στάνκογλου: Μεταμορφώθηκε σε Joker για τις Απόκριες και έστειλε το πιο συγκινητικό μήνυμα!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο καρναβάλι του Κεραμεικού και εντόπισε τον Γιάννη Στάνκογλου να διασκεδάζει σαν μικρό παιδί, με μια εντυπωσιακή μεταμφίεση. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό τον έχει αγαπήσει πάρα πολύ τις τελευταίες δεκαετίες, μέσα από τους ρόλους που ο ίδιος έχει ενσαρκώσει σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση.

Ο Γιάννης Στάνκογλου φαίνεται ότι αγαπάει πάρα πολύ τις απόκριες και αυτό έγινε ξεκάθαρο μέσα από την εντυπωσιακή του μεταμφίεση στο καρναβάλι σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv αποθανάτισε τον αγαπημένο ηθοποιό να παρευρίσκεται εκεί παρέα με τον γιο του, αλλά και με τον Τάσο Νούσια, ο οποίος αν και δεν είχε μεταμφιεστεί σε κάποιον χαρακτήρα, πήγε για να διασκεδάσει και εκείνος.

Ο Γιάννης Στάνκογλου ντύθηκε Joker, με το σύνολο να είναι αρκετά εντυπωσιακό και με το μακιγιάζ του να είναι αντίστοιχο.

Ο γιος του ήταν ντυμένος Batman και οι δυο τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό χαμογελαστοί, μεταφέροντας το πιο ωραίο κλίμα για τις φετινές Απόκριες.

Μάλιστα, ο Γιάννης Στάνκογλου ανέβασε και σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τις οποίες και μετέφερε ένα ιδιαίτερο συγκινητικό μήνυμα κατά της εμπόλεμης κατάστασης, που επικρατεί αυτήν την περίοδο στην Ουκρανία.

Συγκεκριμένα ο ίδιος έγραψε στις λεζάντες των σχετικών του δημοσιεύσεων: «Σταματήστε τον πόλεμο. Είμαστε όλοι παιδιά»

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved