Πού είδαμε τους επώνυμους το τριήμερο; Οι βόλτες και τα ψώνια!
Gossip Cam

Πού είδαμε τους επώνυμους το τριήμερο; Οι βόλτες και τα ψώνια!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε διάφορα μέρη της Αθήνας, όπου και αποθανάτισε πλήθος επωνύμων να κάνουν τις βόλτες τους, αλλά και να πραγματοποιούν τις αγορές τους. 

Το Σαββατοκύριακο και οι Αργίες αποτελούν για τους περισσότερους ημέρες, τις οποίες τις αξιοποιούν στην χαλάρωση, αλλά και σε πράγματα, που δεν χωρούν στην καθημερινότητά τους, για να τα πραγματοποιήσουν.

Εν όψει του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, πολλοί ήταν οι celebrities, οι οποίοι επέλεξαν να κάνουν τις βόλτες τους σε διάφορα σημεία της Αθήνας, μιας και άδραξαν την ευκαιρία μέσα στο τριήμερο, να βρουν λίγο παραπάνω χρόνο για τον εαυτό τους και να χαλαρώσουν περισσότερο.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv αποθανάτισε πλήθος επωνύμων σε πολλά μέρη να κάνουν όχι μόνο τις βόλτες τους, απολαμβάνοντας τις ηλιόλουστες ημέρες, αλλά και να πραγματοποιούν και τα ψώνια τους. Πολλοί βέβαια είναι εκείνοι, που αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την Αθήνα για λίγα εικοσιτετράωρα, αλλά και, από την άλλη πλευρά, πολλοί παρέμειναν και απόλαυσαν εντός της πρωτεύουσας τις ημέρες τους.

Ανάμεσα στους επώνυμους που συναντήσαμε: Ο Άγγελος Μπράτης, ο Γιώργος Καράβας, ο Μέμος Μπεγνής, η Χριστίνα Κοντοβά, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, η Μαρίνα Βερνίκου, ο Νίκος Βουρλιώτης και πολλοί άλλοι.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved