Η Σία Κοσιώνη στην Πλατεία Κοτζιά για καλό σκοπό!
Gossip Cam

Η Σία Κοσιώνη στην Πλατεία Κοτζιά για καλό σκοπό!

Η κάμερα του gossip-tv βρέθηκε σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, με την Σία Κοσιώνη να κλέβει τις εντυπώσεις με την ιδιάιτερη εμφάνισή της.

Το τηλεοπτικό κοινό την παρακολουθεί καθημερινά, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, στο οποίο και είναι η κεντρική παρουσιάστρια.

Η Σία Κοσιώνη βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και πολύ πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Κοτζιά, για φιλανθρωπικό σκοπό και για την πρωτοβουλία του "Όλοι μαζί μπορούμε". Πριν από λίγες ημέρες, η παρουσιάστρια βρέθηκε εκεί, με σκοπό να συμμετάσχει στην εκδήλωση συγκέντρωσης φαρμάκων, τροφίμων και ρουχισμού για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν εκεί και απαθανάτισε την Σία Κοσιώνη, της οποίας το στυλ, για ακόμα μια φορά, έκλεψε τις εντυπώσεις. Η ίδια είχε δημιουργήσει ένα casual και ταυτόχρονα chic σύνολο, το οποίο και της πήγαινε πάρα πολύ. Πιο συγκεκριμένα, φόρεσε ένα δερμάτινο μαύρο παντελόνι με λευκό t-shirt, μαύρο παλτό και μαύρα sneakers, ενώ το αξεσουάρ που φόρεσε και έδωσε μια ακόμα πιο μοντέρνα νότα στο ντύσιμό της ήταν ένα ασπρόμαυρο μαντήλι.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved