Κοσιώνη: «Δεν θέλω να σκέφτομαι τι περάσαμε αυτά τα χρόνια. Όλα έχουν αφήσει ένα αποτύπωμα πάνω μου»
Showbiz

Κοσιώνη: «Δεν θέλω να σκέφτομαι τι περάσαμε αυτά τα χρόνια. Όλα έχουν αφήσει ένα αποτύπωμα πάνω μου»

Αυτό που ξεκουράζει τη Σία Κοσιώνη μετά από μια κουραστική εβδομάδα είναι ένα απολαυστικό δείπνο με τον σύζυγο της, λίγο κρασί και πολλή κουβέντα.

Αν όμως, σε αυτό το δείπνο και σε ένα φανταστικά σενάριο, όπου όλα είναι δυνατά, ακόμα και τα απολύτως αδύνατα, μπορούσε να καλέσει πέντε ακόμη προσωπικότητες που άφησαν το στίγμα τους στον πλανήτη, ποιοι θα ήταν αυτοί;

«Πολύ δύσκολη η απάντηση, Freddie Mercury, Martin Luther King, Winston Churchill, John F. Kennedy, Leonardo DaVinci», είπε. Εξίσου όμως την ξεκουράζουν και οι βόλτες στο αγαπημένο της μέρος στην πόλη, στην «αυλή» της Ακρόπολης: με την Πλάκα, τα Αναφιώτικα, τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το Θησείο και το Μοναστηράκι. Οι Κυριακές της ανήκουν. «Τελευταία, έχω βάλει τον αθλητισμό στη ζωή μου. Παίζω τένις, τρέχω, κάνω ποδήλατο, προσπαθώντας να κρατήσω το σώμα και το μυαλό μου σε εγρήγορση. Φυσικά αγαπώ το διάβασμα, τις ωραίες σειρές και ταινίες και μεγαλώνοντας ένα μικρό παιδί ανακάλυψα πάσο με χαλαρώνουν οι πάσης - φύσεως κατασκευές».

Αν της ζητήσεις να περιγράψει τον εαυτό της, θα απαντήσει πως είναι γρήγορη, αποτελεσματική και ψύχραιμη. Αγαπάει το μπλε σκούρο, το χρώμα της θάλασσας στα πιο βαθιά της. Και όταν είναι μόνη της στο αυτοκίνητο ή το σπίτι, της αρέσει να ακούει μουσικής συνήθως ροκ, ποπ ή κλασική.

Θυμάται ακόμα την πρώτη φορά που βγήκε στον αέρα του δελτίου ειδήσεων. Ήταν Σεπτέμβριος του 2006 και εκείνη ήταν ένα αγχωμένο κορίτσι 26 ετών. «Ακροβατούσα μέσα μου μεταξύ του νεαρού της ηλικίας, της απόλυτης επίγνωσης των κενών μου, της θηριώδους αυτοπεποίθησης, αλλά και της γαϊδουρινής μου ψυχραιμίας».

Φυσικά, έκτοτε, άλλαξαν τα πάντα. Ο κόσμος, η χώρα, εμείς. Η ίδια, ο ΣΚΑΪ. «Δεν θέλω να σκέφτομαι καν τι περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Όλα έχουν αφήσει ένα αποτύπωμα πάνω μου. Επιπλέον η πολυετής δημόσια έκθεση σε συνδυασμό με την εμπειρία και την ωριμότητα που έχω πλέον αποκτήσει, με έχουν κάνει έναν άνθρωπο ανθεκτικό, που δύσκολα εκπλήσσεται και ακόμη πιο δύσκολα αιφνιδιάζεται».

Ωστόσο αντίθετα με ότι φανταζόμαστε άβολες στιγμές στον «αέρα» υπήρξαν άπειρες. «Άλλες λόγω βαθιάς συγκίνησης άλλες λόγω θυμού άνδρες λόγω της έντασης των γεγονότων. Υπήρξαν πολλές στιγμές που χρειάστηκε να επιστρατεύσει υψηλά επίπεδα αυτοσυγκέντρωσης Και ψυχραιμίας για να μην παρασυρθεί συναισθηματικά. Δεν ξεχνώ ποτέ ποιους έχω απέναντί μου και ποια είναι η δική μου υποχρέωση».

Σε μία εποχή ακατάσχετου θορύβου όπου πλέον βομβαρδιζόμαστε καθημερινά με περισσότερες πληροφορίες από όσες ενδεχομένως μπορούμε να διαχειριστούμε είναι βέβαιοι πως βασική αποστολή πλέον ενός κεντρικού δελτίου ειδήσεων είναι το φιλτράρισμα. Η αξιολόγηση των ειδήσεων που αξίζει να ξέρεις. Πέραν αυτού η εκβάθυνση και η ανάλυση κάτι που το ίντερνετ και τα social media δεν μπορούν να κάνουν καθώς από τη φύση τους τα μέσα Αυτά έχουν ως βασικό χαρακτηριστικό την ταχύτητα και την συντομία έκφρασης.

Πηγή:GG

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved