Ζωή Δημητράκου: Δείτε την πρώτη φορά με τον σύζυγό της! Βόλτα στην Ακρόπολη με τον γιο τους!
Gossip Cam

Ζωή Δημητράκου: Δείτε την πρώτη φορά με τον σύζυγό της! Βόλτα στην Ακρόπολη με τον γιο τους!

Η Ζωή Δημητράκου η οποία είδε τη ζωή της να αλλάζει ριζικά μετά τον ξαφνικό γάμο της με τον Θανάση Πολυχρονόπουλο και την απόκτηση του γιου τους, βιώνει όμορφες οικογενειακές στιγμές. 

Η όμορφη γυμνάστρια που έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή γυμναστικής που διέθετε στο Mega και αργότερα ως παρτενέρ του Λευτέρη Πανταζή στο J2US μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα παντρεύτηκε και έγινε μανούλα.

Μάλιστα φρόντισε να κρατήσει τις τόσο ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πολύ πρόσφατα και όταν όλα πλέον είχαν πάρει τον δρόμο τους με την ίδια να βιώνει τις πρώτες όμορφες οικογενειακές στιγμές η Ζωή Δημητράκου μίλησε για τον ξαφνικό και μυστικό γάμο της. Συγκεκριμένα είχε πει:

«Ήταν μετά το J2US, είχαμε πει ότι εκείνη την ημερομηνία θα παντρευτούμε δεν είχα να προετοιμάσω τίποτα. Το να συνδεθούν δύο άτομα με τα δεσμά του γάμου είναι πάρα πολύ προσωπικό είναι μεταξύ των συζύγων, είναι σημαντική ημέρα για αυτούς τους δύο. Πήραμε φωτογραφίες με τα κινητά μας, δεν είχαμε φωτογράφο και είχαμε καλεσμένους 3-4 άτομα, ενώ κάναμε πολιτικό γάμο. Δεν μου αρέσει αυτή η στιγμή να την δώσω στους άλλους θέλω να μείνει σε μένα και τον σύντροφό μου. Οι γονείς μου δεν ήρθαν, ήταν στη Θεσσαλονίκη ήταν με face time. Οι γονείς μου δεν μπορούν να έχουν παράπονο, παντρεύτηκαν οι δύο τους στην Γερμανία, με ένα ζευγάρι που τους πάντρεψε».

Προσφάτως, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την όμορφη γυμνάστρια για πρώτη φορά σε δημόσια έξοδό της με τον σύζυγό της. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν να κάνουν βόλτα στην ηλιόλουστη μέρα μαζί με τον γιο τους στο καροτσάκι το οποίο "οδηγούσε" ο ευτυχής μπαμπάς.
Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved