Ζωή Δημητράκου: Η νέα μανούλα με τη δική της μαμά για ψώνια! (photos)
Gossip Cam

Ζωή Δημητράκου: Η νέα μανούλα με τη δική της μαμά για ψώνια! (photos)

Η Ζωή Δημητράκου συνάντησε στο κέντρο της Αθήνας τη μητέρα της και οι δυο τους έκαναν τη βόλτα τους, πραγματοποιώντας γιορτινές αγορές και κάνοντας ξεχωριστά δώρα η μια στην άλλη. 

Πριν από λίγο καιρό έγινε μανούλα και δεν μπορεί με τίποτα να κρύψει τη χαρά της για τον ερχομό του κούκλου γιού της, ο οποίος της έχει "κλέψει" τη καρδιά και δε μπορεί να του χαλάσει κανένα χατίρι.

Τη Ζωή Δημητράκου την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα μέσα από την συχνότητα του Mega, όπου καθημερινά παρουσίαζε προγράμματα γυμναστικής, αφού αυτή είναι η δουλειά της και μάλιστα τα πάει και αρκετά καλά. Πριν από λίγους μήνες έγινε για πρώτη φορά μανούλα και έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι, ο οποίος είναι η μεγαλύτερη αδυναμία της ζωής της.

Η Ζωή Δημητράκου συνάντησε τη μητέρα της στο κέντρο της Αθήνας και οι δυο τους πέρασαν λίγες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, κάνοντας τις αγορές τους και τα τελευταία τους δώρα για την γιορτινή περίοδο. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τις αποθανάτισε πιο χαμογελαστές από ποτέ να ποζάρουν με τα καθημερινά τους outfit, που ήταν αρκετά stylish.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Σολωμού: Η νέα χρονιά την βρήκε ερωτευμένη!

Ξέρω τι έκανες χθες το βράδυ: Πού διασκέδασαν οι celebrities αυτές τις γιορτινές μέρες;

Αποκλειστικό: Τι έκανε ο Οικονομόπουλος λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved