Ξέρω τι έκανες χθες το βράδυ: Πού διασκέδασαν οι celebrities αυτές τις γιορτινές μέρες;
Gossip Cam

Ξέρω τι έκανες χθες το βράδυ: Πού διασκέδασαν οι celebrities αυτές τις γιορτινές μέρες;

Λίγο πριν από την έλευση του νέου χρόνου, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv συνάντησε πλήθος διασήμων σε γνωστό cocktail bar του Πειραιά, να διασκεδάζουν χαμογελαστοί. 

Το γιορτινό mood είναι κάτι που όλοι το αγαπάμε και μας αρέσει να μπαίνουμε σε αυτό, κυρίως για να φτιάχνουμε την διάθεσή μας, να γεμίζουμε με αισιοδοξία και να νιώθουμε ότι κάθε μέρα είναι και γιορτή.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε γνωστό cocktail bar του Πειραιά και συνάντησε πληθος επωνύμων να διασκεδάζουν μέσα σττα λαμπερά τους outfit, λίγο πριν έρθει το νέο έτος. Οι ίδιοι ήταν πολύ χαμογελαστοί και κυρίως ανυπόμονοι για τι πρόκειται να φέρει ο νέος χρόνος και το αν το 2022 θα είναι μια καλύτερη χρονιά από την προηγούμενη, που για τους περισσότερους έκρυβε μεγάλες δυσκολίες.

Η Αναστασία Γιούσεφ επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα, που είναι και το πιο συνηθισμένο χρώμα για τις γιορτινές εξόδους μας, αλλά αυτό που κυριάρχησε ήταν το χρώμα, οι παγιέτες και το κόκκινο κραγιόν. Ανάμεσα στους επώνυμους είδαμε: τον Περικλή Κονδυλάτο, την Elisabeth Elechi, τον Τρύφωνα Σαμαρά, την Αναστασία Γιούσεφ, την Ασημίνα Ιγγλέζου, την Ιζαμπέλλα Φούλοπ, την Πόπη Μαλιωτάκη και πολλούς άλλους.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Παπαρίζου: Το καθημερινό της στιλ είναι το κάτι άλλο! Το ασπρόμαυρο κολάν που μας ξετρέλανε

Τρυφερή μανούλα η Νάταλι Θάνου: Η βόλτα στη Γλυφάδα με τον γιό της!

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ντυμένη Αγιοβασιλίτσα στους δρόμους της Γλυφάδας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved