Παπαρίζου: Το καθημερινό της στιλ είναι το κάτι άλλο! Το ασπρόμαυρο κολάν που μας ξετρέλανε
Gossip Cam

Παπαρίζου: Το καθημερινό της στιλ είναι το κάτι άλλο! Το ασπρόμαυρο κολάν που μας ξετρέλανε

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv πέτυχε την Έλενα Παπαρίζου σε κεντρικούς δρόμους των νοτίων προαστίων και θαυμάσαμε τον καθημερινό στυλ της. 

Είναι μια απο τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες του κοινού, το οποίο την ακολουθεί χρόνια και την θαυμάζει όχι μόνο για την μεγάλη και λαμπερή καριέρα της, αλλά και για την δυναμική προσωπικότητά της.

Η Έλενα Παπαρίζου είναι μια από τις πιο κομψές κυρίες της ελληνικής showbiz και πάντα ακτινοβολεί τα βλέμματα, όπου και να βρίσκεται. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv την αποθανάτισε σε κεντρικούς δρόμους της Γλυφάδας, να κάνει τις βόλτες της, για τα τελευταία της χριστουγεννιατικά ψώνια. Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει να είναι υπέρλαμπρη και τα σύνολά της να μας αφήνουν τις πιο λαμπερές εντυπώσεις, αλλά και το καθημερινό της ντύσιμο έχει την άποψή του και είναι ιδιαίτερο.

Η ίδια επέλεξε ένα αθλητικό κολάν με ασπρόμαυρα μοτίβα, ένα λευκό φούτερο και λευκιά sneakers, που συμπλήρωναν τέλεια το σύνολό της και δημιούργησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Μάλιστα, τα ιδιαίτερα και μοντέρνα γυαλιά ηλίου της απογείωσαν το στυλ της, μιας και είναι άλλωστε ένα από τα αγαπημένα της αξεσουάρ.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες της Έλενας Παπαρίζου:

Διαβάστε επίσης:

The Voice τελικός: Η 16χρονη Άννα Αργυρού, από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η μεγάλη νικήτρια!

The Voice τελικός: Ποιοι είναι οι 4 φιναλίστ που περνούν στον τελικό; Ανάμεσά τους ο φετινός νικητής

The Voice τελικός: Ξέσπασε σε κλάματα η Παπαρίζου! Δεν μπορούσε να σταματήσει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved