The Voice τελικός: Ποιοι είναι οι 4 φιναλίστ που περνούν στον τελικό; Ανάμεσά τους ο φετινός νικητής
Media

The Voice τελικός: Ποιοι είναι οι 4 φιναλίστ που περνούν στον τελικό; Ανάμεσά τους ο φετινός νικητής

The Voice τελικός: Το σημερινό live show (19-12) έκρυβε απίστευτες εκπλήξεις και είχε πραγματικά τα πάντα: μουσική, κέφι, χορό και συγκινητικές στιγμές. 

Ο μεγαλύτερος μουσικός διαγωνισμός έφτασε σήμερα στο τέλος του, με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν τον καλύτερό τους αυτό επί σκηνής, να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους και να χαρίζουν τις καλύτερές τους ερμηνείες.

Ο τελικός του The Voice χωρίστηκε σε τρεις φάσεις: Από τους οκτώ φιναλίστ και την πρώτη ψηφοφορία έμειναν και τέσσερις καλύτεροι, από εκείνους οι δυο, από τους οποίους κρίθηκε και ο μεγάλος νικητής του σόου. Ο Γιώργος Λιανός είχε ήδη πει την συγκεκριμένη διαδικασία από την αρχή, για να γνωρίζουν οι τηλεθεατές τι ακριβώς θα παρακολουθήσουν και το πως θα μπορέσουν να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο τις εμφανίσεις των 8 φιναλίστ του The Voice:

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Μετά και την ολοκλήρωση των εμφανίσεών τους, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι οι γραμμές έκλεισαν και ότι τα αποτελέσματα για τους τελικούς τέσσερις, που προχωρούν στον τελικό είναι πλέον γεγονός. Με μεγάλη αγωνία, οι coaches και τα παιδιά παρακολούθησαν τον Γιώργο Λιανό να απαριθμεί τα ονόματα με τις περισσότερες ψήφους, με κάποιους να πανυγηρίζουν και με άλλους να συνειδητοποιούν ότι το μεγάλο όνειρο του νικητή του The Voice, είναι πια παρελθόν. Οι παίκτες που κατάφεραν να περάσουν και να συνεχίσουν στον τελικό είναι:

  • Ο Ανδρέας Μηλιώτης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά
  • Η Ηλιάνα Αλεξάνδρου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη
  • Η Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά
  • Η Ελένη Ολυμπίου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου

Δείτε το σχετικό βίντεο με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού παρακάτω:

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων είδαμε τους δύο κρητικούς, Γιώργο Γλυκοκόκκαλο και Δημήτρη Κανάκη, να αφιερώνουν μια μαντινάδα στους σεισμόπληκτους κατοίκους του Αρκαλοχωρίου, δίνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα αγάπης μέσα από τον The Voice.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

The Voice τελικός: Ξέσπασε σε κλάματα η Παπαρίζου! Δεν μπορούσε να σταματήσει!

The Voice τελικός: Το ντουέτο Παπαρίζου-Μουζουράκη έκανε τον Ρουβά να ωρύεται: «Ζήλεψα, ζήλεψα!»

The Voice τελικός: Ο Αργυρός «τρελάθηκε» με παίκτη της ομάδας του: «Δεν το πιστεύω αυτό που έκανες»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved