The Voice τελικός: Ο Αργυρός «τρελάθηκε» με παίκτη της ομάδας του: «Δεν το πιστεύω αυτό που έκανες»
Media

The Voice τελικός: Ο Αργυρός «τρελάθηκε» με παίκτη της ομάδας του: «Δεν το πιστεύω αυτό που έκανες»

The Voice τελικός: Στο σημερινό live (19-12) οι συγκλονιστικές ερμηνείες ήταν εκείνες που πρωταγωνίστησαν, με τους coaches και τους παίκτες να μην μπορούν να κρύψουν την συγκινησή τους.

Το μεγαλύτερου μουσικό σόου έφτασε στο τέλος του, με τους οκτώ καλύτερους να φτάνουν στον πιο λαμπερό τελικό της ελληνικής τηλεόρασης, με το άγχος για το αποτέλεσμα να είναι κυρίαρχο.

Σε όλους αξίζει η νίκη, μιας και έχουν προσπαθήσει να κάνουν τα αδύνατα δυνατά, δίνοντας κάθε φορά τον καλύτερο εαυτό τους, για να κερδίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι. Στο σημερινό live του The Voice, η γιορτινή και μαγική ατμόσφαιρα ήταν κάτι πασιφανές, με τους coaches να μην μπορούν να περιμένουν, για να θαυμάσουν τους φιναλιστ να τραγουδούν για τελευταία φορά στη σκηνή του σόου.

Ένας από τους παίκτες που πραγματικά έκλεψε τις εντυπώσεις και μας μετέφερε στην Κρήτη ήταν ο Δημήτρης Κανάκης, ο οποίος εμφανίστηκε με το λαούτο και τραγούδησε με όλη του τη ψυχή. Ο ίδιος ερμήνευσε το "Κόσμε Χρυσέ", εκπλήσσοντας θετικά τόσο το κοινό, όσο και τους coaches, οι οποίοι έχουν δηλώσει πάμπολλες φορές το πόσο ενθουσιασμένοι είναι μαζί του.

Μετά τη λήξη της εμφάνισής του στη σκηνή του The Voice, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε χαρακτηριστικά στον παίκτη της ομάδας του: "Δεν το πιστεύω αυτό που έκανες, είσαι φανταστικός!". Η διθυραμβική κριτική του Κωνσταντίνου ήρθε να συμπληρώσει και τους υπόλοιπους coaches, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη χαρά τους για τον Δημήτρη Κανάκη, έναν εξαιρετικό καλλιτέχνη που γνώρισαν μέσα από το The Voice και είναι σίγουροι ότι θα έχει ένα λαμπρό μέλλον στην ελληνική μουσική βιομηχανία.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

The Voice τελικός: Η περσινή νικήτρια του σόου, Joanne, ανέβηκε on stage και "άναψε φωτιές"!

The Voice τελικός: Η λαμπερή έναρξη της βραδιάς που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή!

The Voice τελικός: Το gossip-tv στη μεγάλη βραδιά για την ανάδειξη του νικητή! Οι πρώτες εικόνες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved