The Voice τελικός: Η περσινή νικήτρια του σόου, Joanne, ανέβηκε on stage και "άναψε φωτιές"!
Media

The Voice τελικός: Η περσινή νικήτρια του σόου, Joanne, ανέβηκε on stage και "άναψε φωτιές"!

The Voice τελικός: Το live έκρυβε πολλές εκπλήξεις, όχι μόνο με τις εξαιρετικές εμφανίσεις των παικτών, αλλά και με τις επιστροφές στη σκηνή του σόου, που μας χαροποίησαν ιδιαίτερα. 

Ο αγαπημένος μουσικός διαγωνισμούς έφτασε στο τέλος του, με την συγκίνηση παικτών και coaches να έχει φτάσει πραγματικά στη κορυφή και όλοι να ανυπομονούν για το αποτέλεσμα, που θα κρίνει ο σημερινός τελικός.

Το σημερινό μαγικό live του The Voice ξεκίνησε με τον Γιώργο Λιανό να καλωσορίζει τους κριτές και τους διαγωνιζόμενους στη σκηνή, δίνοντας όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για το πως θα γίνει η διαδικασία της ψηφοφορίας σε τρεις συνολικές φάσεις, από όπου θα προκύψει και ο νικητής, που θα υπογράψει το χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο.

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, ο Γιώργος Λιανός μίλησε και για τις εκπλήξεις που μας περιμένουν στη σκηνή, με δυο ντουέτα που περιμέναμε να ακούσουμε καιρό και σίγουρα θα μας ξεσηκώσουν: Η Έλενα Παπαρίζου με τον Πάνο Μουζουράκη και ο Σάκης Ρουβάς με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Φυσικά πριν από όλα αυτά, ανέβηκε on stage η Joanne, η νικήτρια του περσινού κύκλου του The Voice, η οποία ήδη έχει κάνει πολλά βήματα στη μουσική και προχωράει ακάθεκτη.

Η Joanne κατέπληξε τα πλήθη, με το που ανέβηκε και ξεκίνησε να οτραγουδά στη σκηνή του The Voice, δικαιώνοντας φυσικά το αποτέλεσμα του τηλεοπτικού κοινού, που την έχρισε νικήτρια του μουσικού διαγωνισμού.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω με την εμφάνισή της στη σκηνή του The Voice:

Η ίδια δήλωσε ευτυχισμένη που βρέθηκε και πάλι στη σκηνή του σόου, που την ανέδειξε και της έδωσε όλα τα πρώτα εφόδια για να προχωρήσει στον χώρο της μουσικής, που τόσο αγαπάει και να δημιουργήσει την καριέρα της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

The Voice τελικός: Η λαμπερή έναρξη της βραδιάς που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή!

The Voice τελικός: Το gossip-tv στη μεγάλη βραδιά για την ανάδειξη του νικητή! Οι πρώτες εικόνες

The Voice: Ο μεγάλος τελικός έφτασε - Όλα όσα θα δούμε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved