The Voice τελικός: Το ντουέτο Παπαρίζου-Μουζουράκη έκανε τον Ρουβά να ωρύεται: «Ζήλεψα, ζήλεψα!»
Media

The Voice τελικός: Το ντουέτο Παπαρίζου-Μουζουράκη έκανε τον Ρουβά να ωρύεται: «Ζήλεψα, ζήλεψα!»

The Voice τελικός: Το σημερινό live (19-12) έκρυβε μεγάλες αντροπές, με εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις και ντουέτα έκπληξη, που μας "έκοψαν" την ανάσα

Είναι ίσως το πιο δημοφιλές σόου μουσικής παγκοσμίως, με τους τηλεθεατές που το παρακολουθούν κάθε χρόνο, να ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Μάλιστα, πριν από λίγες εβδομάδες, ο Γιώργος Λιανός το είχε χαρακτηρίσει ως "παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο".

Οι οκτώ φιναλιστ του φετινού τελικού του The Voice έβαλαν τα δυνατά τους, για να καταφέρουν να κερδίσουν τον τίτλο της καλύτερης φωνής της Ελλάδας, αλλά και να υπογράψουν το χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με μια απο τις πιο γνωστές δισκογραφικές εταιρίες. Πέρα όμως από τις συγκλονιστικές ερμηνείες των διαγωνιζόμενων, είδαμε και τους coaches να τα δίνουν όλα επί σκηνής και να διασκεδάζουν πραγματικά με όλη τους τη ψυχή. Άλλωστε, ο Γιώργος Λιανός μας είχε ήδη ενημερώσει για το ότι μας περιμένους τέτοιες εκπλήξεις κατά τη διάρκεια του live.

H Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης εμφανίστηκαν μαζί στη σκηνή του σόου, μεταφέροντας έναν ηλεκτρισμό στην ατμόσφαιρα και όλοι χόρεψαν μαζί τους, αφού ήταν πραγματικά ξεσηκωτικοί. Μετά από το ντουέτο τους, οι δυο τους είπαν ότι χάρηκαν πολύ που τους δώθηκε η ευκαιρία να εμφανιστούν μαζί στη σκηνή, να τραγουδήσουν και να περάσουν φανταστικά. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός αστειεύτηκε λέγοντας ότι ο Πάνος τον πρόδωσε, επείδη στην προηγούμενη φάση του διαγωνισμού είχαν κάνει ντουέτο παρέα. Μάλιστα, ο Σάκης Ρουβας είπε ότι τους ζήλεψε, γιατι πέρσι είχε τραγουδήσει με τον Πάνο Μουζουράκη στο τελικό, ενώ ένα τραγούδι που είπαν παρέα με την Έλενα σήμερα, το είχε τραγουδήσει και εκείνος παλαιότερα μαζί της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

The Voice τελικός: Ο Αργυρός «τρελάθηκε» με παίκτη της ομάδας του: «Δεν το πιστεύω αυτό που έκανες»

The Voice τελικός: Η περσινή νικήτρια του σόου, Joanne, ανέβηκε on stage και "άναψε φωτιές"!

The Voice τελικός: Η λαμπερή έναρξη της βραδιάς που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved