The Voice τελικός: Ξέσπασε σε κλάματα η Παπαρίζου! Δεν μπορούσε να σταματήσει!
Media

The Voice τελικός: Ξέσπασε σε κλάματα η Παπαρίζου! Δεν μπορούσε να σταματήσει!

O σημερινός τελικός του The Voice of Greece μας χάρισε συγκλονιστικές στιγμές, με τους διαγωνιζόμενους να ξετυλίγονται επί σκηνής και να δίνουν τον πιο μαγικό τους εαυτό.

Είναι το πιο αγαπημένο σόου μουσικής του κοινού, το οποίο τις τελευταίες εβδομάδες το αποδεικνύει και με το παραπάνω, μέσα από τις ψήφους που δίνει στους αγαπημένους του παίκτες.

Το σημερινό live του The Voice αποτέλεσε τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού, με όλους να δηλώνουν από την αρχή ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι, για να απολαύσουν τους ταλαντούχους διαγωνιζόμενους on air. Οι στιγμές περηφάνειας που έζησαν οι coaches δεν είχαν προηγούμενο, από την άποψη ότι τα παιδιά έχουν προχωρήσει πολύ και έχουν εξελιχθεί μέσα από το σόου.

Ο Γιώργος Πάττας, διαγωνιζόμενος από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, ήταν και εκείνος που την έφτασε στο σημείο να βάλει τα κλάμματα on air και να μην μπορεί να κρύψει με τίποτα την έντονη συγκίνησή της. Ο ίδιος τραγούδησε το "Knockin' on heaven's door", προκαλώντας τα πιο ζεστά χειροκροτήματα του κοινού.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο από την εμφάνισή του:

Μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισής του, ήρθε η ώρα της κρίσης και τα σχόλια για τον Γιώργο ήταν πραγματικά διθυραμβικά. Η Έλενα Παπαρίζου με δάκρυα στα μάτια τον ευχαρίστησε δημόσια για τις στιγμές που της έχει χαρίσει στο The Voice, από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα. Μάλιστα, είπε πως έχει ένα ιδιαίτερο χάρισμα να περνάει την ευαισθησία του μέσα από την ερμηνεία του και αυτό να το δίνει και στον κόσμο απλόχερα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

The Voice τελικός: Το ντουέτο Παπαρίζου-Μουζουράκη έκανε τον Ρουβά να ωρύεται: «Ζήλεψα, ζήλεψα!»

The Voice τελικός: Ο Αργυρός «τρελάθηκε» με παίκτη της ομάδας του: «Δεν το πιστεύω αυτό που έκανες»

The Voice τελικός: Η περσινή νικήτρια του σόου, Joanne, ανέβηκε on stage και "άναψε φωτιές"!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved