Νατάσα Μποφίλιου: Σπάνια δημόσια έξοδος με τον σύζυγό της Χρήστο Κορτσέλη!
Gossip Cam

Νατάσα Μποφίλιου: Σπάνια δημόσια έξοδος με τον σύζυγό της Χρήστο Κορτσέλη!

Μερικές φορές ο φωτογραφικός φακός στέκεται τυχερός και απαθανατίζει ερωτευμένα ζευγάρια που σπάνια κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις. 

Όπως συνέβη προσφάτως με τη Νατάσα Μποφίλιου και τον σύζυγό της Χρήστο Κορτσέλη οι οποίοι έχουν αποφασίσει να κρατήσουν μία πολύ διακριτική στάση απέναντι στα φώτα της δημοσιότητας.

Γι' αυτό και σπάνια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις. Προσφάτως όμως ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε βόλτα του στο Σύνταγμα. Η όμορφη τραγουδίστρια, φορώντας ένα υπέροχο ροζ παλτό το οποίο είχε συνδυάσει άψογα με demin παντελόνι και λουστρίνι μπότες, έδειχνε να είναι σε πολύ καλή διάθεση, όπως και ο σύζυγός της με τον οποίο είχαν παντρευτεί τον Σεπτέμβριο του 2018 στην Ταράτσα του Φοίβου, έχοντας στο πλευρό τους 400 φίλους και στενούς συγγενείς.

Η Νατάσα Μποφίλιου σε μία σπάνια εξομολόγησή της για την προσωπική της ζωή, είχε μιλήσει σε συνέντευξή της για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της.

«Εγώ τον είχα βάλει στο μάτι, τον είχα τσεκάρει και έλεγα «βαρύ το γκομενάκι». Επειδή ερωτευτήκαμε αμέσως και στην αρχή φοβήθηκα αμέσως αυτό το συναίσθημα. Το ξέραμε και οι δύο από την πρώτη στιγμή. Αφού μου είπε τον πρώτο μήνα “εγώ θα σε παντρευτώ”» είχε πει.

Το ζευγάρι δείχνει να διανύει την καλύτερη φάση του, μιας και είναι αχώριστο και πολύ ερωτευμένο. Δείτε τους στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved