Έξοδος για τους celebrities: Η fashion πρόταση της Ραμόνας Βλαντή και οι... κολλητές του GNTM!
Gossip Cam

Έξοδος για τους celebrities: Η fashion πρόταση της Ραμόνας Βλαντή και οι... κολλητές του GNTM!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε γνωστό κέντρο αισθητικής στο Αιγάλεω, όπου πλήθος celebrities έδωσαν το παρών και πέρασαν φανταστικά.

Όσο ο καιρός γίνεται πιο ανοιξιάτικος και οι μέρα μεγαλώνει, πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν τις αγαπημένες τους μορφές διασκέδασης και επισκέπτονται τα αγαπημένα τους μαγαζιά, με σκοπό να περάσουν υπέροχα.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε opening party ενός κέντρου αισθητικής στο Αιγάλεω, με πλήθος επώνυμων καλεσμένων να επισκέπτονται και να περιεργάζονται τους ιδιαίτερους και μοντέρνους χόρους, αλλά και να λαμβάνουν και την απαραίτητη ενημέρωση για τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών του κέντρου.

Ανάμεσά τους βρέθηκε και η fashion expert, Ραμόνα Βλαντή, η οποία, για άλλη μια φορά, έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της και το outfit της αποτέλεσε για πολλούς μια νέα πρόταση μόδας. Στο ντύσιμό της πρωταγωνιστούσαν τα χρώματα της άνοιξης, με κυρίαρχο το ανοιχτό πράσινο. Πολύ πιο συγκεκριμένα, το παντελόνι της ήταν σε αυτήν την απόχρωση, το οποίο και είχε σετάρει τέλεια με ένα φλοράλ πουκάμισο, ενώ το oversized σακάκι της ήταν εκείνο, που έκλεψε τις εντυπώσεις στο εκατό τοις εκατό. Η Ραμόνα Βλαντή επέλεξε ένα καρό σακάκι, το οποίο και της ταίριαζε μοναδικά.

Παράλληλα, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε και την Μέγκι Ντρίο, η οποία παρευρέθηκε στο πάρτι μαζί με την Μικαέλα Φωτιάδη, με την οποία, όσο καιρό βρίσκονταν στο σπίτι του GNTM, ήταν και κολλητές φίλες. Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν όλο χαμόγελο και έδειχναν μάλιστα και πολλοί αγαπημένες.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved