Οι celebrities πήγαν... κομμωτήριο- Τα εντυπωσιακά χτενίσματα και οι λαμπερές παρουσίες!
Gossip Cam

Οι celebrities πήγαν... κομμωτήριο- Τα εντυπωσιακά χτενίσματα και οι λαμπερές παρουσίες!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε γνωστό κομμωτήριο και στούντιο ονυχοπλαστικής στα δυτικά προάστια, με πλήθος celebrities να δίνουν το παρών σε αυτό το ξεχωριστό event.

Μπορεί όλοι μας να έχουμε ένα αρκετά πιεστικό πρόγραμμα στην καθημερινότητά μας, οπότε αυτό που χρειαζόμαστε σίγουρα είναι λίγες στιγμές χαλάρωσης, για να μπορούμε να ξεφύγουμε και λίγο από τα συνηθισμένα.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv παρευρέθηκε σε γνωστό κομμωτήριο- σαλόνι ομορφιάς στο Περιστέρι, όπου πλήθος επωνύμων έδωσαν το παρόν, με σκοπό να δοκιμάσουν νέες υπηρεσίες και να ανανεώσουν, με αυτόν τον τρόπο, την εμφάνισή τους. Αυτό που διακρίναμε ήταν τα έντονα και τεράστια χαμόγελα όλων, μιας και, η αλήθεια είναι ότι, η περιποίηση πάντοτε μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα και ακόμα πιο όμορφοι.

Ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους συναντήσαμε την Χριστίνα Κεφαλά, την Έλενα Κρεμλίδου- Μαριπόζα, την Μέγκι Ντρίο, τον Νίκο Αναδιώτη, τον Τρύφωνα Σαμαρά, την Πελαγία Καζολέα και πολλούς άλλους, με τους ίδιους να δοκιμάζουν τις ιδιαίτερες υπηρεσίες, για την περιποίηση των μαλλιών τους και φυσικά το αποτέλεσμα ήταν και εκείνο που τους εξέπληξε θετικά.

Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν ξεκάθαρα τα όμορφα αποτελέσματα, αλλά και το γεγονός πως όλοι τους έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved