Ο Άρης των REC σε σπάνια έξοδο με τις γυναίκες της ζωής του - Πού τους πετύχαμε!
Gossip Cam

Ο Άρης των REC σε σπάνια έξοδο με τις γυναίκες της ζωής του - Πού τους πετύχαμε!

Ο Άρης Λουμάκης, τραγουδιστής των REC, βγήκε για ψώνια με την γυναίκα του και την κόρη του και τους απαθανατίσαμε σε μια από τις πολύ σπάνιες εμφανίσεις τους. 

Είναι ένα από τα πολύ ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που δεν συνηθίζουν, τα τελευταία χρόνια, να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική τους ζωή, μιας και η υπερέκθεση δεν είναι κάτι που τους εκφράζει.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τον Άρη Λουμάκη με την γυναίκα του, Ελένη Μάλλιου, σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να κάνουν τις βόλτες τους με την μικρή τους πριγκίπισσα να κλέβει για άλλη μια φορά την παράσταση.

Και οι δυο τους, ακόμα και αν έχουν ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, δείχνουν να βρίσκουν πάντα χρόνο για την κόρη τους, η οποία όσο πιο πολύ μεγαλώνει, τους κλέβει ακόμα περισσότερο την καρδιά.

Το ζευγάρι είχε επιλέξει άνετα outfits για την βόλτα τους, ενώ φυσικά ήταν και πολύ κομψοί. Ο Άρης Λουμάκης και η Ελένη Μάλλιου πόζαραν άκρως χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό, αναδεικνύοντας, για ακόμα μια φορά, την ευτυχία τους.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες τους στην gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved