Καζολέα- Καβακάκης: Η «μαχήτρια» του Survivor και ο κούκλος σύντροφός της χέρι- χέρι στη Γλυφάδα!
Gossip Cam

Καζολέα- Καβακάκης: Η «μαχήτρια» του Survivor και ο κούκλος σύντροφός της χέρι- χέρι στη Γλυφάδα!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την Πελαγία Καζολέα και τον Γιώργο Καβακάκη να κάνουν τις βόλτες τους σε κεντρικούς δρόμους των βορείων προαστίων. 

Η ίδια είχε μιλήσει πολλές φορές, όσο καιρό είχε παραμείνει στο ριάλιτι για την σχέση της με τον σύντροφό της, μιας και οι δυο τους φαίνονται να είναι πάρα πολύ ερωτευμένοι.

Η Πελαγία Καζολέα και ο Γιώργος Καβακάκης δείχνουν να απολαμβάνουν τον έρωτά τους, μιας και οι κοινές τους εμφανίσεις συνεχώς πληθαίνουν και φαίνεται ότι εκείνος την προσέχει "σαν τα μάτια του". Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε κεντρικούς δρόμους των νοτίων προαστίων και τους απαθανάτισε σε μια από τις πολύ συχνές βόλτες τους. Μάλιστα, όσο βλέπουμε ότι ο καιρός ανοίγει και γίνεται όλο και πιο ανοιξιάτικος, περισσότεροι είναι εκείνοι, που επιλέγουν κεντρικά μέρη, για να κάνουν τις βόλτες τους και να απολαύσουν τον ανοιξιάτικο ήλιο.

Η Πελαγία Καζολέα, μια από τις "μαχήτριες" του φετινού κύκλου του Survivor, όπου και προκάλεσε πολλές εντυπώσεις, είχε επιλέξει ένα καθημερινό, αλλά συνάμα κομψο outfit για την βόλτα τους, μιας και φόρεσε ένα ανοιχτόχρωμο τζιν, το οποίο και είχε σετάρει με ένα λευκό πουκάμισο, γκρι γουνάκι και λευκά sneakers.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved