Ιατρόπουλος- Καλκανά: Όπως δεν τους έχετε ξαναδεί - Καρέ καρέ τα καυτά φιλιά στο στόμα!
Gossip Cam

Ιατρόπουλος- Καλκανά: Όπως δεν τους έχετε ξαναδεί - Καρέ καρέ τα καυτά φιλιά στο στόμα!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip- tv βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε τον Μιχάλη Ιατρόπουλο και την Κατερίνα Καλκανά σε πολύ τρυφερές στιγμές τους. 

Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και οι δυο τους δεν διστάζουν να δείξουν την ευτυχία τους, μιας και αναρτούν πολύ συχνά κοινές τους φωτογραφίες στα προσωπικά τους προφίλ στα social media.

O Μιχάλης Ιατρόπουλος και η Κατερίνα Καλκανά είναι καιρό ζευγάρι και φαίνεται ότι ο ένας απολαμβάνει τον άλλον, μιας και είναι αχώριστοι και τίποτα δεν στέκεται εμπόδιο στον έρωτά τους. Μάλιστα, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο παρελθόν για την κούκλα σύντροφό του: "Σ’ αυτή τη φάση νιώθω πλήρης, ευτυχισμένος και μετά από πάρα πολλά χρόνια αισθάνομαι απόλυτη ηρεμία δεν σφίγγεται το στομάχι μου..."

Οι δυο τους αποφάσισαν να... το "ρίξουν έξω" και μάλιστα πριν από λίγες ώρες διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο, στη καρδιά της Αθήνας, όπου τραγουδά αυτόν τον καιρό ο Στέλιος Ρόκκος μαζί με την Πάολα. Το ζευγάρι ξετρελάθηκε με το πρόγραμμα και διασκέδασαν παρέα μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αυτό που φάνηκε ξεκάθαρα ήταν ότι ο ένας δεν άφησε στιγμή τον άλλον από τα μάτια του, ενώ φυσικά δεν έλειψαν και οι τρυφερές στιγμές, μιας και οι δυο τους ήταν συνέχεια αγκαλιά. Φυσικά, τα καυτά φιλιά τους, έκαναν τους διπλανούς τους να "χειροκροτούν" την ευτυχία τους.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved