30η AXDW: Οι fashion επιδείξεις, οι λαμπεροί καλεσμένοι και η πρωταγωνίστρια... Δούκισσα Νομικού!
Gossip Cam

30η AXDW: Οι fashion επιδείξεις, οι λαμπεροί καλεσμένοι και η πρωταγωνίστρια... Δούκισσα Νομικού!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο Ζάππειο και στο Athens Xclusive Designers Week, με την μόδα να πρωταγωνιστεί και την Δούκισσα Νομικού να είναι το πρόσωπο έκπληξη. 

Πρόκειται για ένα τεράστιο event, που αφορά την μόδα και κάθε χρόνο ανυπομονούμε να το παρακολουθήσουμε, για να δούμε ποιες είναι οι νέες τάσεις της μόδας για την ερχόμενη σεζόν.

Το Athens Χlusive Desiners Week επέστρεψε στην καρδιά της Αθήνας το Σάββατο 9 Απριλίου, με την επίσημη έναρξη της 30ης εβδομάδας μόδας. Πολλοί ήταν οι επίσημοι καλεσμένοι, οι οποίοι παρευρέθηκαν με τα πιο λαμπερά τους outfits και με σκοπό να παρακολουθήσουν όλες τις νέες τάσεις της μόδας για την ερχόμενη σεζόν του καλοκαιριού.

Η διοργάνωση ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα, με τους περισσότερους να βρίσκονται στις θέσεις τους και τους καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές έτοιμοι να δείξουν την δουλειά του. Η 30η Athens Χlusive Desiners Week θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη 13 Απριλίου.

Guest star της διοργάνωσης ήταν η Δούκισσα Νομικού, η οποία, για ακόμα μια φορά, έκλεψε τις εντυπώσεις με το απίθανο στυλ της, μιας και συνδύασε ένα πορτακαλί τοπ με oversized μανίκια, με μια μαύρη maxi φούστα, ενώ στα χείλη είχε επιλέξει ένα κατακόκκινο κραγιον, με το χτένισμά της να είναι σε wet look.

H Δούκισσα Νομικού παρουσίασε την συλλογή κοσμημάτων της με ένα απίθανο fashion show, το οποίο και σίγουρα θα μείνει αξέχαστο στους παρευρισκόμενους. Το κοινό είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις συλλογές κοσμημάτων, σε ένα ιδιαίτερο installation με την καρδιά – σήμα κατατεθέν του brand, από λουλούδια.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved