Λαμπέρα γενέθλια με την αφρόκρεμα του ελληνικού τραγουδιού!
Gossip Cam

Λαμπέρα γενέθλια με την αφρόκρεμα του ελληνικού τραγουδιού!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι, με πλήθος διάσημων καλεσμένων να δίνουν το παρών σε μια βραδιά, αφιερωμένη στον Μιχάλη Μόσχου, μιας και ήταν τα γενέθλιά του. 

Όλοι τους πέρασαν φανταστικά, με τον εορτάζοντα να διασκεδάζει με όλη του την ψυχή, παρέα με τους λατρεμμένους του φίλους.

Ο Μιχάλης Μόσχου έχει σημειώσει πολυετή καριέρα στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού, μιας και ο ίδιος ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την μουσική σε πολύ μικρή ηλικία. Από τότε που ήταν 17 ετών μέχρι και σήμερα, το βιογραφικό του μετράει πολυάριθμες συνεργασίες, με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία και ως Chef.

Ο Μιχάλης Μόσχου είχε, πριν από λίγες ημέρες, τα γενέθλιά του και ο ίδιος αποφάσισε να τα γιορτάσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα, σε ένα από τα αγαπημένα του μαγαζιά to Mexico mi amor στο κέντρο της Αθήνας. Στο λαμπερό πάρτι γενεθλίων του παρευρέθηκε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv, όπου απαθανάτισε πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον χώρο της μουσικής, να λάμπουν μέσα στα κομψά τους outfits.

Ανάμεσα στο πάρτι, που κυριαρχούσε η μουσική, συναντήσαμε: Πέγκυ Ζήνα, την Τάμτα, τον Λούκα Γιώρκα, την Αποστολία Ζώη, την Ελισσάβετ Σπανού, την Σοφία Στρατή, τον Στέλιο Κουδουνάρη, την Ευρυδίκη, τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και πολλούς άλλους.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved