Night out για ερωτευμένα ζευγάρια!
Gossip Cam

Night out για ερωτευμένα ζευγάρια!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στα εγκαίνια καταστήματος οπτικών στο Περιστέρι, με πλήθος διάσημων καλεσμένων να δίνουν τις πιο θερμές ευχές τους. 

Όπως είδαμε και από το φωτογραφικό υλικό, ο έρωτας -για κάποιους- δεν κρύβεται με τίποτα, μιας και οι τρυφερές στιγμές τους ήταν πρωταγωνιστικές.

Η κάμερα του gossip-tv βρέθηκε στα δυτικά προάστια, όπου ένα καινούργιο κατάστημα οπτικών ειδών έκανε την εμφάνισή τους και μας "προσκέλλεσε", για να το γνωρίσουμε. Ανάμεσα στους πολυάριθμους καλεσμένους, οι οποίοι και έδωσαν τα παρών, συναντήσαμε πλήθος επωνύμων, οι οποίοι θέλησαν, από την πρώτη κιόλας ημέρα της λειτουργίας του καταστήματος, να κάνουν τις αγορές τους και να δοκιμάσουν τις νέες τάσεις στα οπτικά.

Ανάμεσα τους συναντήσαμε και ερωτευμένα ζευγάρια, τα οποία δεν δίστασαν να ποζάρουν αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό, με το πιο λαμπερό τους χαμόγελο να αντικατοπτρίζει την ευτυχία τους. Η Πελαγία Καζολέα με τον Γιώργο Καβακάκη, από τότε που εκείνη επέστρεψε από το Survivor, δείχνουν να είναι πραγματικά αχώριστοι, μιας και οι κοινές τους εμφανίσεις συνεχώς και πληθαίνουν.

Παράλληλα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης δεν μπορούν στιγμή ο ένας μακριά από τον άλλον και αυτό όχι μόνο φαίνεται από τις κοινές τους εξόδους, αλλά και από τα κοινά στιγμιότυπα, που συνεχώς δημοσιεύουν στα προσωπικά τους προφίλ στα social media.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες από τους παρευρισκόμενους

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved